aug. 15

Incredere, iubire si respect – ingrediente perfecte intr-o relatie

Incredere, iubire si respect – ingrediente perfecte intr-o relatie

Se spune ca distanta distruge de cele mai multe ori cuplurile, dar in realitate lucrurile stau putin mai diferit. In majoritatea cazurilor, lucrurile urate se intampla deoarece cuplurile nu au incredere unul in celalalt. Am spus de foarte multe ori ca linia dintre incredere si nesiguranta este una foarte subtire, ce se poate deforma cu usurinta, chiar si in acele momente cand cuplul nu are parte de distante.

In mare parte mai toate cuplurile au cam aceeasi problema – nu au rabdare sa asculte si sa inteleaga prin ce trece celalalt. Iar asta e doar una dintre probleme, caci printre multe altele ar trebui sa enumeram si:

  • increderea;
  • respectul;
  • motivatia;
  • sentimentele
  • forta de a depasi anumite situatii;

De obicei nu este suficient sa-i oferi ceva material, iar in acest caz darurile sunt de prisos, caci ceea ce isi va dori intotdeauna va fi legat de afectiune si mai mult decat atat si-ar dori sa-ti cunoasca sentimentele. Am observat acest lucru la majoritatea cuplurilor – sustin ca se iubesc, dar din pacate au uitat sa-si arate afectiunea sau poate ca intr-o oarecare masura au uitat cat de importanta este afectiunea.

Degeaba ii cumperi ceva, daca atunci cand sunteti impreuna uitati sa va vorbiti frumos, uitati sa va respectati si majoritatea timpului va certati. Iar cand apare distanta de orice fel va intrebati daca nu cumva celalalt este vinovat. Cam de aici toate lucrurile se cam complica, toate lucrurile o iau razna daca ai ajuns in acest punct.

Cu cat lasati timpul sa treaca peste voi fara sa va vorbiti, fara sa va lamuriti problemele, cu atat ele e vor adanci si va veti trezi ca nu puteti face mare lucru. Si odata pornit pe acest drum mare lucru nu prea mai poti face. Inca raman la convingerea mea ca nu se poate face nimic fara respect, incredere si iubire.

Daca toate aceste 3 elemente sunt prezente intr-o relatie de ambele parti nu mai conteaza distanta, tipul distantei sau piedicile. Dar din cate am putut observa foarte putine cupluri se bucura de aceste elemente timp indelungat.

  1. […] facut si ce nu, mai bine ai incerca sa-l intelegi. Stiu ca pare un lucru tare obositor sa intelegi comportamentul barbatilor din ziua de astazi, dar se presupune ca pe acel barbat il iubesti si ca vei avea nevoie de el atat […]

Comentariile sunt inchise.