aug. 18

Ce poti face daca ai la indemana o lamaie?

Ce poti face daca ai la indemana o lamaie?

De foarte multe ori am spus ca lamaile sunt foarte bune in sezonul rece, mai ales atunci cand esti racita, dar se pare ca mai mult decat atat poti utiliza acest fruct si in cu totul si cu totul alte activitati. De exemplu te-ai gandit vreodata ca ai putea utiliza fructul si pentru curatarea anumitor obiecte din bucataria ta, sau mai mult decat atat ca poti mentine aerul proaspat din anumite spatii, incaperi?

Daca nu te-ai gandit la toate aceste lucruri ar trebui sa le iei in calcul, in special ca toate aceste mici trucuri te vor ajuta sa economisesti o anumita suma de bani pe care tu o dai in fiecare luna pe diferite produse de curatenie. Stiu ca aceasta informatie poate fi una foarte surprinzatoare, dar pe baza acesteia am mai gasit si alte trucuri pe care le poti utiliza in bucataria si in gospodaria ta.

Iar aici as putea aminti de pliculetele de ceai folosite deja, zatul de la cafea si multe alte substante si produse pe care noi nu le valorificam niciodata la adevarata lor valoare. Sau poate ca ne-am obisnuit sa fim foarte comozi si suntem tentati ca pentru fiecare problema a noastra sa gasim o rezolvare in nu stiu ce produs din magazine.

Stiu ca este mult mai usor sa achizitionezi o substanta toxica in loc sa te chinui tu sa freci diverse obiecte de prin casa sau sa stai putin timp si sa astepti sa-si faca treaba solutiile pe baza de plante. Nu mai este nici un secret faptul ca am devenit atat de comozi si daca s-ar putea ca altcineva sa ne faca treaba in locul nostru ar fi foarte bine.

Dar ca sa evitam tot acest cliseu va propun sa vizualizati un clip foarte indraznet ce va prezinta cateva modalitati prin care puteti folosi un fruct de lamaie. Cred ca o sa va atraga acest lucru, ba mai mult decat atat cred ca o sa fiti tentate sa puneti in practica toate acele trucuri.