feb. 28

Relatiile au nevoie si de un compromis

Relatiile au nevoie si de un compromis

Sunt momente in care iti doresti atat de mult sa il surprinzi incat nu mai stii ce trebuie facut. Si nu este vorba ca ai fi vreo fire prea imprastiata, ci doar ca in cele din urma iti doresti atat de mult sa ti-l apropii incat ai fi in stare sa-i faci rost de toate ponturile de pariuri, doar, doar sa stii ca nu va disparea din peisaj. Oricat de mult ai incerca sa-i amintesti ca sunteti impreuna si ca trebuie sa petreceti mai mult timp impreuna decat fiecare pe drumul lui, incat uneori iti vine sa dai cu el de pamant.

Dar crede-ma toate astea nu iti vor fi de folos. Mai bine in loc sa urli la el si sa-i tipi in creier ce are de facut si ce nu, mai bine ai incerca sa-l intelegi. Stiu ca pare un lucru tare obositor sa intelegi comportamentul barbatilor din ziua de astazi, dar se presupune ca pe acel barbat il iubesti si ca vei avea nevoie de el atat timp cat veti decide de  comun acord sa ramaneti impreuna. Toata aceasta situatie poate suna la fel de ciudat ca si in cazul in care ti-as spune sa il insotesti sa-si vada echipa preferata jucand.

Da stiu o sa imi spui ca sunt picata de pe luna si ca nu are rost sa faci acest sacrificiu, mai ales daca nu esti una dintre acele persoane care catusi de putin sa ii placa sportul sau activitatile sportive. Ca sa fiu sincera, daca nu vei fi capabila sa faci nici un fel de compromis nu cred ca relatia ta va mai functiona mult timp. In primul rand pentru ca intr-o relatie nu este cazul sa fii orgolioasa, ba din contra va trebui sa-i acorzi partenerului tau o nota de incredere si putina rabdare.

Nu vei obtine nimic din lucrurile pe care tu ti le doresti daca nu vei putea sa ajungi sa faci compromisuri si in ceea ce privesc lucrurile care-i plac acestuia. Si indiferent de ce prefera partenerul tau  – fotbal, masinile sau orice alt tip de hobby-uri ar avea ar trebui sa iei in considerare si faptul ca la un moment dat trebuie sa faci ceva care sa fie pe placul lui.

Degeaba te agiti tu si incerci sa-l faci sa-ti dovedeasca toate-n luna si-n stele, daca tu nu esti in stare ca macar o data sa te apropii de ceea ce lui ii face placere. Pana la urma fiecare relatie in parte este construita in mare parte din diferite compromisuri, chiar daca lucrul asta ne place sau nu, acesta este simplul adevar.