aug. 7

Continutul ce atrage toata lumea catre YouTube

Continutul ce atrage toata lumea catre YouTube

Am senzatia ca din ce in ce tot mai multe persoane, indiferent de sex, vor sa-si surprinda partenerul pregatindu-i ceva gustos. Si nu-i de mirare acest lucru, deoarece avem parte, pe YouTube cel putin, de o multitudine de retete filmate de unde te poti inspira. Ba mai mult decat atat ai putea sa inveti chiar marele taine ale bucatariei tot vizualizand fiecare clip in parte. Ceea ce din punctul meu de vedere nu este rau deloc.

As putea spune ca daca cineva ar reusi sa invete ceva, acest canal ar fi perfect pentru asta si nu numai. Am observat si faptul ca exista in mare parte o multitudine de retete fix pentru acelasi preparat. De exemplu pentru cel pe care am sa pun aici clipul, cred ca pana acum am reusit sa vizualizez cateva zeci de astfel de clipuri.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca si tu, daca iti propui sa gatesti acasa aceasta reteta tot mai adaugi ceva in plus fata de clip. Si astfel poti realiza tu propria ta reteta. Pe de alta parte am reusit sa gasesc retete care tin cont si de nevoile unor anumite persoane, spre exemplu cele ce au diabet.

Si pentru ei sunt destule retete de pregatit pentru a nu-si pune in pricol sanatatea si totusi pentru a putea degusta din bunatatile pe care celelalte persoane le pot savura. In plus de asta este imposibil sa nu dai si peste persoane pofticioase, care isi doresc sa guste din orice fara sa mai tina cont de ceea ce au voie si de ce nu au voie.

Cam de aceasta tentatie avem parte cu totii cel putin o data in viata si nimeni nu poate nega acest lucru. Poate ca ar trebui totusi sa invatam sa ne abtinem de la unele lucruri si sa ne bucuram de ceea ce putem avea in prezent.