dec. 18

Vreau sa-ti ofer atat de multe…

Vreau sa-ti ofer atat de multe…

As fi vrut sa-ti ofer mult mai multe decat pot sa-ti ofer in prezent. Stiu ca tu nu ai nevoie de nimic, ca nu trebuie sa-mi fac griji pentru tine si multe alte lucruri de genul. Dar crede-ma ca uneori chiar imi fac griji pentru tine mai mute decat ar trebui. Si mai stiu ca tu nu asta iti doresti, dar de fiecare data cand nu imi raspunzi parca am un gol in stomac si nu mai sunt buna de nimic.

Nici macar nu ma mai pot concentra pe treburile mele. Ai si tu dreptatea ta – ca-mi fac prea multe griji din nimic, in loc sa fiu atenta la ceea ce se intampla langa mine. Si totusi as fi vrut sa-ti spun atatea lucruri frumoase, doar ca nu prea am de unde sa te iau. Mereu imi spui acelasi lucru – nu stiu cand ajung acasa, nu stiu unde am sa ajung maine si cu atat mai mult imi spui ca este foarte posibil sa fii nevoit sa petreci mai mult timp plecat decat cu mine.

Desi stiam asta inca de la inceput am acceptat sa te astept si nu am nici un gand sa ma schimb de pe o zi pe alta. Poate ca a devenit ca o obsesie sa-ti spun de fiecare data ca te astept acasa, ca vreau sa fii aici, ca imi doresc sa te strang in brate si multe alte lucruri. Nu sunt genul de persoana care sa-si ascunda sentimentele, cu atat mai mult cand vine vorba de tine.

Imi doresc atat de multe pentru noi si stii exact atunci cand cred ca sunt aproape de tine nu stiu cum este posibil ca exact atunci se intampla ceva si nu mai putem fi impreuna. Parca si universul asta comploteaza impotriva noastra, habar nu stiu ce sa mai spun desi imi doresc tare mult sa ajungi acasa. Si stii chiar mi-as dori sa-ti ofer foarte multe lucruri, sentimente si momente…