dec. 18

Nu sunt perfecta, dar incerc sa nu supar pe nimeni

Nu sunt perfecta, dar incerc sa nu supar pe nimeni

Nu mi-am dorit niciodata sa fiu o persoana perfecta, de altfel nici nu pot avea parte de asa ceva, caci perfectiunea mea nu se potriveste cu perfectiunea ta. Pana la urma astea sunt si marile diferente intre noi. Poate ca am momente cand spun tuturor lucrurilor pe nume si asta am observat ca deranjeaza cel mai rau. Cum as putea sa-i cant in urechi unui om ca totu-i bine si frumos, cand exact totul este pe dos?

Cu siguranta n-am sa fac acest lucru, deoarece niciodata n-am facut asta si nici nu am sa ma schimb asa de pe o zi pe alta. Mi-am dat seama  ca nu pot fi pe placul tuturor, dar asta nu inseamna ca am sa-i supar cu ceva. Pur si simplu daca sunt persoane cu care nu ma inteleg prefer sa le las pe drumul lor, iar eu sa-mi vad de drumul meu. Pana la urma la final de viata nu ne bucuram cu ce rautati am facut pe parcursul vietii, ci mai degraba cu cate lucruri minunate am realizat.

Eu una asa gandesc si cred ca asa este normal. Iar in extrema cealalta nu am nici un fel de pretentie, daca eu nu te deranjez si nu te supar am aceeasi pretentie de la tine. Poate ca pana la urma este vorba si de putin respect pe care ar trebui sa-l avem cu totii, acea farama de respect, ce pentru unii pare inexistenta. Apoi in cazul asta nu cred ca mai am ceva de comentat.

Prefer sa ma feresc de genul asta de oameni si incerc pe cat posibil sa am grija de comportamentul meu. Daca am grija de mine in primul si in primul rand stiu ca dupa aceea pot oferi mult mai multe lucruri bune si utile pentru cei din jurul meu.

Si daca imi spunea cineva cat se va schimba traiectoria mea prin viata sigur nu-l luam in seama, dar astazi observ ca nici o zi din viata mea nu seamana cu cealalta. De aceea prefer sa iau numai ce este bun din ceea ce se intampla in jurul meu.