mart. 10

Viziune despre noi

Viziune despre noi

Iubesc sa adorm in bratele tale. Imi place atat de mult sa-ti simt mirosul, sa te simt atat de aproape si parca totul pare mult mai usor. M-am intrebat de atatea ori, de ce oare te iubesc atat de mult? Nu pot sa-mi raspund la aceasta intrebare, deoarece ar fi atatea de spus si nu as avea suficient timp pentru toate. Stii si tu ca am incercat sa-ti raspund la toate intrebarile mai putin la asta, dar sincer nu regret nici o secunda ca te-am intalnit.

Nici nu speram si nici nu mai visam la o astfel de relatie. Probabil ca bunatatea ta m-a schimbat atat de mult incat nici nu mi-am dat seama cat de mult bine mi-ai facut in ultima perioada. De fapt, de cand ne-am cunoscut. Nu as mai vrea sa te las sa pleci niciodata de langa mine. Pana la urma tu esti tot ce am in acest prezent si nu vreau sa te pierd sub nici o forma.

Mi-as dori sa te simt tot timpul aproape de mine, sa stiu ca oriunde ai fi plecat cu jobul tau, gandul tau va fi tot la mine. Nici nu-mi vine sa cred ca imi lipsesti atat de mult si ca abia astept sa ajungi acasa. Nu stiu ce mi-ai facut, dar nu mai vreau sa stau departe de tine, departe de bratele tale si de toate acele momente minunate petrecute impreuna.

Inca nu-mi vine sa cred ca esti al meu, ca esti doar  pentru mine si nimeni nu poate schimba asta. Cred ca ai avut dreptate cu majoritatea lucrurilor care s-au intamplat intre noi. Si desi eu am gresit mult mai mult decat tine ai stiut intotdeauna sa ma faci sa ma comport normal si sa-mi rectific greselile.

Dar inainte de toate astea as vrea sa-ti multumesc pentru ca m-ai invatat ca cel mai important este sa-mi asum toate greselile, faptele si lucrurile pe care eu le fac. Pentru toate astea si ceva mai mult – te iubesc!