mart. 15

Despre planurile de viitor ale amandurora

Despre planurile de viitor ale amandurora

Nici nu-mi vine sa cred ca lucrurile dintre noi merg ca pe roate. Data trecuta mi-ai lasat senzatia ca mare lucru nu prea pot face pentru a depasi aceasta criza a noastra. Pe de alta parte nici nu stiu sigur daca a fost o criza sau nu, dar crede-ma ca nici nu as vrea sa aflu. Dar una peste alta chiar ma bucur si inainte de toate as putea chiar sa-ti multumesc.

Habar nu aveam ca poti fi atat de diferit si chiar nu am stiut cum sa-ti explic toate acele lucruri din jurul meu. Asa cum stii si tu, nu sunt o persoana care sa se ascunda si mai mult decat atat ti-am mai spus ca nu imi plac secretele. Abia astept sa ajungi acasa si sa ne discutam toate problemele. Pana la urma aveai dreptate, nimic nu se poate rezolva fara comunicare, fara sa stam de vorba ca doi oameni civilizati.

Mi-am facut atatea planuri si sincer nici nu as vrea sa ma trezesc la un moment dat ca totul este un vis. Imi era atat de teama ca nu o sa am curajul sa-ti spun ce simt si mai mult decat atat imi era teama ca nu o sa ma intelegi si ca totul o sa fie pierdut. Inca nu m-am hotarat 100% daca ma voi muta inca, dar abia astept sa vorbim despre asta.

Cu siguranta o sa avem foarte multe de discutat, dar nu ma grabesc o sa am rabdare pentru a te astepta, dar si pentru a discuta despre toate proiectele noastre. Nu stiu ce mi-ai facut, dar inca de la inceput am simtit ca pot avea incredere  in tine.

Stii ma gandeam zilele trecute ca nu-i chiar atat de rau sa fii intr-o relatie cu cineva, dar parca nici nu as vrea sa te las sa profiti prea mult de naivitatea mea. In plus trebuie sa-ti marturisesc ca imi plac foarte mult noile noastre planuri.