apr. 26

Unul dintre cele mai importante momente din viata unei femei

Unul dintre cele mai importante momente din viata unei femei

Indiferent cat de mult ne place sa vobim despre asta sau nu sunt momente in viata in care emotiile isi spun cuvantul si in mare parte nu poti face nimic mai mult decat sa iei decizia potrivita si sa te bucuri de acel moment. Si nu cred ca vorbesc despre lucruri pe care sa nu le intelegi, ci doar despre acele momente unice din viata oricarei femei. Indiferent ca vorbim despre ziua nuntii sau despre ziua in care ti se daruieste inelul de logodna, momentele astea sunt incredibile si nu le poate inlocui nimeni cu nimic.

Ba mai mult decat atat intensitatea cu care fiecare persoana treieste aceste momente este diferita de la o persoana la alta. Cu cat lucrurile se intampla intr-un ritm ametitor de repede, cu atat intensitatea momentelor este mult mai mare si, fireste, fiecare simte atat cat poate, atat cat crede. Insa pe departe momentul cel mai important, ce te face sa visezi si sa prinzi aripi sa zbori este acela in care primesti ceea ce-ti doresti si anume acel inel logodna, care sa fie simbolul dragostei din relatia voastra.

Si nu este vorba doar despre simbolul dragostei dintre parteneri, ci si de respect, dar si de continuitate a  relatiei, de o trecere de la un stadiu incipient la ceva mult mai serios si important pentru fiecare dintre cei doi parteneri de cuplu. Nu stiu daca si tu ai exact aceasi parere despre asta, avand in vedere ca momentele astea se simt diferit, cu toate ca trebuie sa recunoastem ca ne dorim tot ceea ce este mai bun, atat pentru noi cat si pentru partenerul nostru.

Iar prima grija din acel moment unic va fi sa gasiti portita prin care sa comunicati corespunzator si prin care sa pastrati echilibrul respectului si al sinceritatii. Cat despre inelul de logodna, fireste ca fiecare dintre noi isi doreste ceva unic. Si nu aducem in discutie tocmai insemnatatea acestuia, ci mai degraba vorbim despre materialul din care este realizat acesta si de structura sa.

Am observat de-a lungul timpului ca gusturile sunt diferite. Asta pentru ca sunt inca persoane care isi doresc un inel simplu, elegant si de bun gust, iar altele isi doresc inele pompoase, care sa le scoata si sa puna in evidenta firea lor excentrica. E mult spus daca acest tip de persoane sunt cele care isi spun cuvantul in alegerea inelului, insa eu sunt de parere ca asta trebuie sa vina din partea viitorului partener de viata, fara sa-l obligi intr-un fel sau altul sa-ti accepte dorinta si influenta.

Cel mult ai putea sa-l indrumi catre ceea ce-ti place daca ia in considerare parerea ta si nu iti face vreo surpriza de unul singur. Si asa cum am spus si mai devreme parerile sunt impartite in astfel de situatii, mai ales ca unele domnisoare sunt de neoprit in momentul in care isi propun ceva. Eu sunt de parere ca acest lucru trebuie sa vina de la sine si mai degraba trebuie sa reflecte dorinta celui cu care o sa-ti petreci intreaga viata, fara sa incerci sa schimbi lucrurile sau sa le influentezi.