mai 9

Asigurati-va ca nu raniti si pe altii

Asigurati-va ca nu raniti si pe altii

Uneori deciziile sunt atat de greu de luat, incat avem impresia ca ne luptam cu niste demoni. Se poate spune ca am putea avea ceva mai multa prezenta de spirit sau sa lasam lucrurile exact asa cum sunt, dar sa nu facem rau celuilalt. De cate ori v-ati intrebat daca puteti face ceva fara sa deranjati pe cineva? In consecinta lucrurile ar trebui sa fie foarte simple, numai ca noi complicam de fiecare data situatia pentru ca nu stim sa-i protejam pe cei din jur.

Si oricat de mult am incerca lucrul acesta tot nu vom putea sa-i ferim pe toti de anumite dureri. Si da, din pacate de cele mai multe ori ii ranim pe cei care ii iubim mai mult, pe cei care ne-au dat tot sprijinul lor. Este posibil ca pe moment sa nu va dati seama de acest lucru (sau sunt foarte putine persoane care cunosc acest lucru), iar in timp sa intelegeti de ce lucrurile nu merg exact asa cum vi le doriti voi.

De asemenea este bine sa stiti ca putina vointa din partea amandurora nu strica nimanui, mai ales ca s-ar putea sa intelegeti si acei factori care nu merg intre voi si acele lucruri care v-au dat planurile peste cap. Dar oricat de mult v-ati dori sa faceti anumite lucruri nu uitati ca puteti sa-i raniti pe ceilalti, chiar daca voi nu va doriti asta. E suficient sa spuneti ceva anume, ca lucrurile sa se schimbe total si sa devina un calvar.

Poate ca in unele momente de furie, exces de furie, nu o sa va dati seama de aceste lucruri, doar ca amintiti-va intotdeauna ca puteti rani, ca puteti face lucruri pe care nu le mai puteti indrepta si ca viata voastra risca sa devina un adevarat haos. Cred ca si aceste lucruri trebuie sa le luati in seama nu, numai chestiile care voua vi se par importante pentru voi.