apr. 20

Un eveniment deosebit cu o muzica deosebita

Un eveniment deosebit cu o muzica deosebita

Am avut senzatia ca traiesc intr-o alta lume, ca tot ce se afla in jurul meu era inconjurat de magie si ca nimeni si nimic nu imi poate strica starea de fericire. Nu m-am gandit niciodata ca pot fi atat de fericita la un eveniment care de fapt si de drept nu mi-a apartinut niciodata si nici nu imi va apartine. Nu am incercat niciodata sa-mi schimb parerea despre oameni, cu mai mult de atat de ceea ce pot face anumiti oamenii.

Intotdeauna am considerat  ca anumite persoane au fost incununate cu diferite haruri, care spre deosebire de noi ceilalti, cei obisnuiti, acestia dau o alta stare si un alt aspect acelor lucruri pe care le realizeaza. Asta am constatat si la diverse formatii nunta Bucuresti ce ne-au incantat auzul la evenimentul la care sunt fericita ca am participat si eu. Nu stiu cum as putea explica prin cuvinte ceea ce am simtit la acest eveniment, dar stiu ca am fost foarte fericita – o fericire pe care nu am mai simtit-o de foarte mult timp.

Habar nu aveam ca sunt persoane ce pot avea voci ca de inger si aici ma refer la acele trupe cover band Bucuresti, intrucat stiu foarte bine ca nu foarte multe persoane au asemenea voci, care sa transmita atat de multe. Sau poate ca eu sunt foarte nostalgica in ultima perioada si percep lucrurile total diferit fata de alte dati cand imi era mult mai simplu sa spun ce imi place si ce nu.

Sincer e o senzatie putin cam ciudata, dar imi dau seama ca pe cat de ciudata este pe atat de intensa si de placuta o percep. Uneori pare incredibil ca pot sa-mi schimb starea de la un moment la altul. Oricum daca toate evenimentele, nuntile ar fi ca cea la care am participat o sa-mi tot faca placere sa merg la mult mai multe, dar ma indoiesc de acest lucru.

Pana la urma sunt oameni si oameni ce vad lucrurile diferit si percep lumea din jurul lor diferit, cam asta se intampla cu majoritatea evenimentelor, caci nici unul nu poate fi identic cu celalalt. Iar curiozitatea mea pentru acest tip de evenimente ma face sa merg in continuare la evenimente, chiar daca deseori este atat de obositor. Dar acum nu vreau nimic altceva decat sa ma bucur de amintirea acelui eveniment si cam atat. Si poate curand voi avea ocazia sa mai ascult acele voci minunate pe care imi doream sa le ascult la nesfarsit.