ian. 30

Tu esti persoana care ma ajuta mereu

Tu esti persoana care ma ajuta mereu

Imi place cand ma intrebi ce imi doresc si ce nu, dar imi place si mai mult cand ma indrumi si imi spui care este calea cea dreapta. Nu  prea am mai avut momente in care sa ne vorbim, in care sa ne punem pe hartie problemele dintre noi, cum nu am avut nici timp sa stau la taifas despre noi si ale noastre. Poate ca ar fi trebuit sa iti cer sfatul cu mult timp in urma, si poate ca ar fi trebuit sa iau toate lucrurile spuse de tine in serios.

As fi o persoana rea, daca as spune ca tu nu m-ai ajutat niciodata, atunci cand am avut nevoie de tine, dar cu toate astea m-am obisnuit sa fii in preajma mea. Sa ma tii strans in brate, sa-mi spui vorbe frumoase si chiar mai mult decat atat sa ma asiguri, ca in scurta vreme toate  problemele mele se vor rezolva. Nu sunt eu cine stie ce fandosita, dat tu m-ai invatat sa-mi folosesc pana si cele mai ascunse talente.

Si, pe bune, daca nu as fi crezut vreodata ca ma poti transforma atat de mult. Daca pana acum nu am fost decat fetita rasfatata de toata lumea, tu mai invatat sa devin femeia adulta si responsabila de toate lucrurile din jurul meu. Stii, prea bine, ca nu as vrea sa te dezamagesc, cum nici nu as vrea ca intr-o zi sa simti ca m-ai transformat in ceva ce nu ti-ai fi dorit.

Am simtit de fiecare data ca tu vei fi acea persoana, care ma va indrepta catre tot ce este mai frumos. Inca ma mai gandesc la viitoarele surprize, pe care imi doresc sa ti le fac. Stiu ca tu nu esti de acord cu toate astea, dar crede-ma ca meriti tot ce este mai buna. Si daca nu vei accepta macar una din surprize voi fac in asa fel incat sa accepti tot.