Regulile din relatia noastra

Posted by

Mi-am propus ca pana ajungi tu acasa  sa imi fac ordine in ganduri si sa-ti pregatesc cate ceva bun, pe care sa-ti daruiesc. Stii prea bine ca te iubesc foarte mult si ca tot ce fac e doar sa-ti fac tie pe plac. Si mai mult decat atat mi-am dat seama ca tu, printre multe altele ai nevoie de:

  • o femeie puternica;
  • un om, pe care se poate baza;
  • jumatatea care sa stie intotdeauna ce vrei;
  • acea persoana care sa-ti linisteasca toate temerile si sufletul;
  • mama copilului tau;

Stiu ca mi-ai amintit de toate astea la un momendat si mai stiu ca mai avem si alte lucruri de pus la punct. Dar pana cand tu vei ajunge acasa, ma voi stradui sa-mi pun la punct toate sensibilitatile, dar si acele stari, pe care tu le gasesti ciudate. Nu vreau sa traim ca o familie de ciudati, cum nici nu vreau sa ne lasam coplesiti de toate problemele noastre.

Mi-am amintit ca data trecuta mi-ai spus sa fiu foarte atenta la nuante si la aspectele problemei, ca s-ar putea ca acolo unde caut sa nu gasesc nimic bun. Si ai avut dreptate, caci astazi mi-am dat seama ce am gresit si ce as mai putea indrepta.

Chiar ma gandeam sa imi fac putin curaj pentru a putea discuta cu tine, toate acele lucruri care ma tot framanta. Nu credeam ca poate fi atat de greu sa iti explic ce se intampla cu mine, mai ales ca tu esti atat de departe de casa. O sa incerc sa-ti urmez sfatul si intotdeauna sa depasesc situatiile complicate, ce imi tot apar in cale.

Nu stiu daca ti-am spus, dar inca imi este teama de toate nebuniile, care se tot invart in jurul meu. Inca sper ca tu sa ajungi cat mai curand acasa si sa imi oferi acea cale de mijloc cu care m-ai obisnuit.