ian. 16

Ce mai putem schimba in relatia noastra?

Ce mai putem schimba in relatia noastra?

Habar nu stiu ce sa-ti spun, dar astazi ma simt minunat. Stii si tu ca ai partea ta de vina si mai stii ca lucrurile pot deveni si mai frumoase daca in cele din urma ne vom purta cu respect. Nu este prea usor sa renuntam la orgoliile noastre si nici sa facem compromisuri in legatura cu asta nu ne este prea usor. Nu stiu si nu cred ca vom ajunge undeva in acest stil.

Eu inca mai sper ca noi doi sa gasim metoda perfecta pentru a depasi toate nebuniile nostre de acum si cele ce vor veni. Cu toate astea ma bucur ca ai acceptat sa continuam povestea noastra si asa cum ai spus si tu amandoi ar trebui sa ne schimbam sau cel putin sa schimbam acele lucruri pe care le-am gresit pana acum in relatia noastra.

Primul lucru pe care vreau sa-l fac acum e sa imi fac o lista cu prioritățile noastre, cu ceea ce ne place atat mie cat si tie. Si inca mai cred ca ar trebui sa stam mai mult de vorba. Sa ne spunem toate acele lucruri care ne dor si de ce nu sa incercam sa ajungem la un consens, sa facem in asa fel incat sa trecem peste toate aceste mici crize pe care noi le-am transformat in adevarate probleme.

Imi era teama ca imi vei spune sa ne oprim, ca vrei o pauza poate sau chiar mai rau decat atat ca noi nu mai avem nimic in comun si ca mai bine ar fi sa ne vedem de drumul nostru… Ufff, nici nu stii cate emotii mi-ai dat zilele astea si nici nu stii cate griji mi-am facut pentru tot ceea ce se intampla acum intre noi.

Nu am crezut in nici un moment ca vom intampina astfel de momente de criza si nici nu ma gandeam ca toate nebuniile astea se vor intampla atat de repede si intr-un stil atat de barbar… Acum ma simt mult mai bine ca am stabilit toate lucrurile astea si mai mult de atat incerc pe zi ce trece sa ma indrept, sa fac lucrurile din ce in ce mai bine si sa incerc sa te respect si inteleg si mai mult… Te ador!