apr. 25

Tu cum iti amenajezi spatiul?

Tu cum iti amenajezi spatiul?

Am si eu o intrebare foarte stupida, daca ar fi sa iau in considerare ce spun altii, iar intrebarea mea este  strict legata de cum va amenajati voi spatiul. Eu spre exemplu oricat de mare ar fi casa in care locuiesc tot mi se pare ca nu am spatiu suficient pentru tot ceea ce imi doresc. Sau poate ca asa cum au spus si apropiati de ai mei am prea multe chestii pe care vreau sa le depozitez inauntrul casei si ar trebui sa mai renunt la ele.

De renuntat nu pot renunta la ele, deoarece sunt lucruri foarte importante pentru mine si in cele din urma nu pot sa le arunc sau sa le depozitez prin cine stie ce colt al gradinii. De preferat ar fi sa gasesc o solutie mult mai buna pentru toate aceste lucruri ale mele, mai ales ca printre aceste lucruri, in mare parte, sunt materiale de diferite culori si calitate. Asadar nu imi pot permite sa imi bat joc de ele avand in vedere ca pretul acestora de cumparare a fost unul destul de mare.

Si in afara de asta trebuie sa mai amintesc si de multitudinea de accesorii pe care le detine casa mea. Nu pot renunta nici la acestea pentru ca stiu ca intr-un final le voi cauta disperata pentru ca voi avea nevoie de ele. V-am spus ca mie nu imi ajunge spatiul oricat de mare ar fi, tocmai de aceea am inceput sa caut diverse solutii si m-am orientat putin si catre partea de online.

Desi nu sunt adepta mobilierului cumparat de pe internet, fara in prealabil sa-l pot vedea trebuie sa spun ca as fi dispusa sa achizitionez un dulap foarte incapator pentru toate lucrurile mele. De exemplu in aceasta dimineata am gasit pe internet o piesa de mobilier care ar putea fi perfecta pentru ceea ce eu am nevoie. Spre exemplu ar fi indicat mai ales pentru acele persoane ce sunt pasionate de croseta sau de croitorie. Si ca sa nu va mai tin pe jar piesa de mobilier este aceasta si vreau sa imi spuneti ce parerea aveti despre ea.