apr. 25

Lucruri pe care trebuie sa le avem in vedere

Lucruri pe care trebuie sa le avem in vedere

Am senzatia ca te ascunzi de mine, de fapt imi dai senzatia ca nu mai vrei nimic sau poate ca in urma oboselii mele acumulate in timp, grijile mele sunt mult mai sporite fata de trecut. Am asteptat atat de mult timp sa te vad, sa te ating si sa te strang in brate incat nu stiu daca acum e momentul potrivit pentru asta. S-au intamplat atat de multe lucruri intre noi, incat nu mai am incredere ca totul va fi bine asa cum spui tu. Poate ca nu ar strica sa avem o discutie in care sa spunem ce avem de spus fiecare dintre noi, fara ocolisuri, fara alte vorbe spuse in graba si care sa ne raneasca.

Poate ca ar trebui sa facem multe lucruri, dar cred ca mai intai de toate acestea ar trebui sa discutam sincer, fara tipete, fara reprosuri si doar noi doi. Stiu ca nu esti adeptul conversatiilor lungi, dar de data aceasta trebuie sa facem acest lucru daca si tu esti de acord sa o luam de la capat. Imi amintesc ca mi-ai spus de atatea ori ca trebuie sa schimbam ceva, ca trebuie sa ne adaptam la noua situatie si ca mai mult decat atat trebuie sa avem ceva mai multa incredere unul in celalalt.

Nu stiu daca asta ai simtit atunci sau doar poate ti s-a parut amuzant sa spui toate aceste lucruri. Eu una sunt convinsa ca anumite lucruri nu le vom discuta niciodata, pentru ca niciunul dintre noi nu are suficient curaj incat sa faca acest lucru. Ma gandeam ca poate intr-o zi vom avea si acest curaj pentru discutii si pentru a face ceva mai mult decat a discuta si a stabili anumite reguli pe care bineinteles observi si tu ca niciunul dintre noi nu le respecta.

Stiu ca avem nevoie de ceva timp sa ne obisnuim cu toate schimbarile si cu tot ce a aparut nou in vietile noastre, dar chiar si asa ar trebui sa profitam de timpul pe care il petrecem impreuna si sa incercam sa facem lucruri constructive, sa ne ducem la bun sfarsit dorintele si sa ne bucuram de ceea ce am realizat pana acum.

Nu stiu cum va fi viitoarea noastra intalnire, mai ales ca distanta isi spune cuvantul de fiecare data si e din ce in ce mai greu sa ne vedem. Sper ca in viitorul apropiat sa lamurim toate aceste situatii, sa ne obisnuim sa comunicam constructiv si sa ajungem in cele din urma la un numitor comun. Si asta ar fi cel mai bine pentru amandoi.