apr. 24

In zile speciale, tu cum iti surprinzi jumatatea?

In zile speciale, tu cum iti surprinzi jumatatea?

Nu stiu cati dintre voi, voi cuplurile, adopta cate ceva nou pentru rutina sau de ce nu daca pun in practica diferite lucruri care sa le simplifice vietile si de ce nu sa le aduca si o nota de umor in acea rutina zilnica. Nu stiu daca adoptati astfel de chestiuni sau poate ca ar fi interesant sa va surprindeti jumatatea cu ceva cu totul si cu totul special. Bineinteles ati putea sa va indreptati si catre alte lucruri care la prima vedere nu par atat de decente sau care ar putea aduce cateva semnificatii cu privire la relatia voastra sexuala.

Probabil ca mai sunt cupluri ce cred ca odata ce rutina a pus stapanire pe relatia lor nu mai pot face nimic pentru a schimba ceva si de ce nu pentru a se putea bucura de viata. Oare cati dintre voi ati crezut astfel de lucruri si oare cate cupluri au reusit sa schimbe ceva in relatia lor? Si va intreb asta pentru ca nu toate doamnele sunt incantate sa accepte ceva nou il relatia lor, cu atat mai mult daca ne referim la chestiunile simple si de efect.

Imaginati-va ca nu toate doamnele sunt deschise si mai ales nu pot accepta si nici nu isi pot trimite partenerul la un masaj oriental. Si da, poate ca lucrul acesta pare destul de ciudat, mai ales daca nu exista incredere intre parteneri. Multi spun ca asta nu tine de incredere sau poate ca asta inseamna mai degraba sfarsitul unei relatii, decat schimbarea acesteia in ceva mai bun, mai potrivit.

Bineinteles aici depinde foarte mult de cum priviti voi lucrurile, de cum va imaginati toate aceste chestiuni si daca din toate aceste provocari luati doar acele parti bune, care sa va ajute si care sa va impinga catre urmatorul nivel al relatiei voastre. Si poate ca toate acele cupluri care spun ca sunt conservatoare in ceea ce priveste relatia dintre ei, poate ca a sosit momentul sa mai schimbe ceva, altfel se va ajunge la plictiseala, tipete, certuri si in final despartire.

Oricat de drastic suna toate aceste lucruri sunt constienta ca cei ce vor intr-adevar sa realizeze ceva bun pentru relatia lor vor incerca toate lucrurile cu putinta si nu se vor da batuti chiar atat de usor. Desi sa fim seriosi, cei mai multi dintre ei ajung la terapie de cuplu si prin urmare lucrurile ar trebui sa se schimbe si sa devina ceva mai usor de suportat.

De aceea spuneam si la inceput de articol ca ar trebui ca macar din cand in cand sa apelati la creativitate si sa incercati sa faceti lucrurile putin mai diferit fata de ce v-ati obisnuit voi. Intr-un final veti vedea ca puteti obtine foarte multe de la relatia voastra cu minimul de efort. Iar daca ati trecut printr-o astfel de perioada cum ati redresat situatia si cand v-ati dat seama ca ceva nu merge bine in relatia voastra de cuplu?