mai 24

Tu cum ai grija de agenda zilnica?

Tu cum ai grija de agenda zilnica?

Nu stiu cum arata agenda ta, dar a mea in ultima perioada a fost foarte incarcata. Din pacate pentru mine agenda inca este foarte incarcata si nu stiu cum as putea sa-mi duc toate sarcinile la bun sfarsit. Sincer nu stiu cum de am ajuns in aceasta situatie, mai ales ca mie nu imi plac situatiile in care ma aglomerez cu diverse lucruri.

Speram sa am parte si eu de zile mai putin incarcate si sa-mi pot desfasura activitatea in conditii mai optime pentru ritmul meu de creativitate.

Cum am ajuns in impas cu propriile activitati?

Cand am inceput sa-mi pun astfel de intrebari mi se parea ca deja sunt sufocata de toate treburile pe care le am de facut. Nu am inteles nici acum de ce s-a intamplat acest lucru si nici nu imi pot explica situatia actuala. Probabil ca in graba mea de a face cat mai multe lucruri cu putinta am uitat ca sunt doar un om si nu imi pot duce in timp util treburile la final.

Pe de alta parte ma gandesc la faptul ca amuzamentul si nostalgia mea de a face cate ceva nou de fiecare data nu a durat prea mult timp. Ma gandesc la lucrul acesta ca fiind o cauza primordiala in ceea ce mi s-a intamplat pana acum. Poate ca este momentul sa actionez si sa realizez lucrurile asa cum trebuie ca la carte.

Cum imi pot indrepta agenda?

Perspective pentru schimbare am avut intotdeauna, insa din nu stiu ce motiv am intarziat toate aceste schimbari. Intr-un timp aveam senzatia ca nu mai am curaj sa realizez nimic si asta pentru ca ajunsesem la un oarecare blocaj. Pentru asta am avut nevoie de o noua organizare a timpului meu.

Si cum puteam realiza mai bine acest lucru decat sa-mi modific lista de prioritati si sa-mi notez toate lucrurile importante pe agenda. Si cand ma refer la lucruri importante spun despre acele treburi cu adevarat prioritare si nu de lucrurile marunte de care ne lovim in orice moment.

Asadar tot ce trebuie sa fac acum este sa-mi structurez si sa-mi delimitez cat mai clar activitatile si tot ceea ce am important de facut. Pana la urma nu-i chiar atat de greu si gresit faptul ca ne pierde in lucruri marunte, insa un lucru este foarte clar – nu vom avea parte de succes daca nu vom inainta in sarcinile cu adevarat importante pentru noi si activitatea noastra.

a