mai 31

Cum sa-ti aranjezi lucrurile intr-un mod util?

Cum sa-ti aranjezi lucrurile intr-un mod util?

Daca si tu te-ai plictisit sau ai obosit sa tot cauti colturile, locurile si spatiile perfecte pentru fiecare lucru in parte, in articolul de mai jos ti-am pregatit un material care sa te ajute in acest sens. Nu stiu care sunt lucrurile de care vrei sa scapi sau sa renunti la ele, dar eu iti spun ca in urmatorul material video pe care am sa-l las aici ai sa observi cat de usor poti scapa de anumite lucruri sau articole vestimentare.

In mare parte sunt cativa pasi pe care trebuie sa-i faci, ce nu necesita un timp indelungat, ci mai bine spus, putina indemanare. Si asa cum spuneam si cu alte ocazii, de tine depinde in mare masura cum iti abordezi lucrurile, caci nimeni nu va face ordine in locul tau.

Cateva reguli pentru lucrurile imprastiate

Chiar daca fiecare dintre noi are propria sa ordine, atunci cand vine vorba de lucruri, in ochii celorlalti ordinea noastra poate parea cea mai mare mizerie. De aceea m-am gandit ca poate ar trebui sa pui si tu in practica aceste cateva reguli, pe care si eu am inceput sa le respect de ceva timp.

  • gaseste locul potrivit pentru fiecare lucru / articol vestimentar in parte;
  • nu scapa de cutii, ci invata sa le utilizezi corespunzator (ele te vor ajuta sa adapostesti / ascunzi diverse chestii);
  • invata sa te folosesti de elementele reciclabile, pe care le ai deja la dispozitie.

Eu mi-am propus sa respect mult mai bine aceste reguli decat am facut-o pana acum. Cel putin mi-am dat seama ca imi pot face ordine mult mai bine decat inainte daca ma ajut de obiectele reciclabile pe care le am deja la indemana.

Cand mi-a venit aceasta idee mi-am zis ca e prea multa bataie de cap sa stau sa sortez lucrurile de care am nevoie si sa pun deoparte acele lucruri pe care nu le mai folosesc sau pe care le folosesc foarte rar.

In schimb m-am decis cu adevarat sa-mi fac ordine printre lucruri in momentul in care am vazut urmatorul material.