apr. 17

Tot cu gandul la sezonul de iarna

Tot cu gandul la sezonul de iarna

Chiar daca nu mai este vreme pentru schiat sau pentru a te da cu placa pe partie, eu tot cu gandul la sezonul de iarna sunt… Stiu ca o buna parte dintre amicii mei, dar si persoanele apropiate ar spune ca o alta treaba nu am de facut decat sa traiesc cu gandul la ceea ce s-a intamplat in aceasta iarna. De fapt ori de cate ori ma gandesc la asta ma simt foarte, foarte bine, chiar daca sunt constienta ca ar trebui sa ma trezesc si sa ma bucur de primavara.

Cu toate astea nu pot sa neg faptul ca inca mai intru pe skii.ro si vizualizez fix acele produse care ma atrag mai mult, si anume schiurile. Desi recunosc faptul ca am destul timp la dispozitie pentru a putea achizitiona o alta pereche de schi, nu pot sa-mi iau gandul de la vechea mea pereche. Poate ca pentru oamenii din jurul meu acele schiuri nu mai erau bune de nimic, dar pentru mine acele schiuri reprezentau mult mai mult.

De aceea mi-am si permis sa le pastrez in debara, chiar daca ele nu mai sunt functionale si in timp nu o sa mai am suficient spatiu de depozitare pentru alte obiecte pe care s-ar putea sa le folosesc mult mai des. Dar cum eu sunt de fel o persoana foarte sentimentala si ma atasez de toate obictele cu care am intrat in contact sau pe care le-am primit de la persoane dragi nu ma pot desparti de ele foarte usor.

Cred ca aceasta este si motivul pentru care nu ma pot desparti de vechea mea pereche de schiuri. In plus de asta oricat de usor ar fi sa achizitionez o noua pereche de schiuri imi va lua ceva timp pana ma voi obisnui cu ele. Prin urmare voi mai avea de asteptat cateva luni bune pana la viitorul sezon de iarna si pana partiile se vor deschide din nou. In nadejdia asta va trebui sa ma mobilizez ceva mai mult pe role, asta doar ca sa nu uit sa fac miscare si pe timp de vara.

Insa pentru cine este obisnuit cu schiatul si partiile, probabil ca deja isi imagineaza cat de greu imi este sa astept atat de mult timp pana vremea va fi perfecta pentru sporturile de iarna, dar cu toate astea nu pot sa nu fiu multumita ca in sfarsit voi avea curaj sa folosesc schiuri in perfecta stare de functioare si sa renunt la cele vechi. Nu stiu cum vedeti voi toate aceste lucruri, dar eu sunt afectata de cate ori trebuie sa renunt la lucrurile mele, chiar daca stiu ca uneori acestea imi pot pune viata in pericol si nimeni in afara de mine nu o sa fie responsabil pentru asta.