Tot ce trebuie sa stii despre Fast and Fixed, o inovatie in medicina dentara

Posted by

Sistemul german Fast & Fixed vine cu o solutie inovativa pentru pacientii care se confrunta cu lipsa dintilor si isi doresc refacerea imediata a danturii. Ce ai zice daca ai afla ca in numai 24 de ore poti pleca acasa cu o dantura complet noua?

Da, atat de mult a evoluat implantologia in prezent! Daca ai ramas fara dinti sau porti o proteza mobila si iti doresti o lucrare fixa, atunci tratamentul Fast and Fixed disponibil in clinica stomatologica dentalexcellence.ro este solutia perfecta. Vei zambi din nou, fara nicio retinere, chiar din ziua interventiei.

Ce este acest sistem inovativ?

Dupa cum ai dedus deja, acesta este un sistem de implanturi de ultima generatie. A fost dezvoltat de firma germana Bredent, liderul mondial in solutii de inlocuire imediata a danturii, cu o experienta de peste 40 de ani in acest domeniu. Echipe de medici din intreaga lume folosesc acest sistem pentru a oferi solutii viabile chiar si in rezolvarea celor mai grave cazuri. Lucrarile realizate sunt de cea mai inalta calitate si, mai mult decat atat, sunt foarte avantajoase din punctul de vedere al pretului.

Sistemul Fast and Fixed iti va restabili zambetul, putand sa iti reiei activitatile zilnice imediat dupa interventie, fara a avea nevoie de concediu sau asistenta medicala. Fiind rezultatul unor numeroase cercetari stiintifice si al cerintei pacientilor pentru lucrari dentare de o calitate exceptionala, acestea se remarca prin rapiditatea in aplicare si costul avantajos. Peste 20.000 de pacienti au fost multumiti de rezultatele acestui tratament, recenziile apreciative demonstrand utilitatea si calitatea acestui sistem de implanturi.

fast and fixed

Cand sa apelezi la acest tip de tratament?

Astfel de implanturi sunt recomandate atunci cand esti pe cale sa iti pierzi dintii naturali sau nu mai ai niciun dinte. De asemenea, daca esti purtator de proteza mobila si ai vrea sa adopti un sistem fix, acest tratament este, fara indoiala, cea mai buna alegere pe care o poti face. Boala parodontala este una dintre principalele cauze ale pierderii dintilor naturali, iar daca ai fost diagnosticat cu parodontoza, gandeste-te serios sa investesti in acest sistem de implanturi.

Beneficiile sistemului Fast and Fixed

Iata o metoda de tratament care vine cu elemente inovative, nu doar la nivelul tehnicii dentare, ci si prin beneficiile unice aduse pacientilor.

  • Numar redus de implanturi

Spre deosebire de metoda clasica care solicita inserarea unui numar de 8 – 10 implanturi pe fiecare arcada, metoda moderna foloseste doar 4 implanturi in mandibula si 6 in maxilar. Astfel, numarul inciziilor si implanturilor este cu mult mai mic.

  • Nu mai este necesara aditia osoasa

Folosirea eficienta a osului pacientului elimina procedurile de aditie de os si sinus lift.

  • Implanturi cu durata indelungata de viata

Designul diferit al acestor implanturi, lungimile mult mai mari, spirele care asigura o stabilitate sporita si inserarea in pozitie oblica a doua dintre implanturi, permit sustinerea unor forte masticatorii mari si asigura o durabilitate indelungata a lucrarii.

  • Dinti ficsi intr-o singura zi

Daca in varianta clasica, adaugarea coroanei dentare era posibila doar dupa perioada de osteointegrare a implanturilor dentare de 3-4 luni, sistemul Fast and Fixed permite construirea unei lucrari fixe provizorii care va fi conectata la implanturi chiar in ziua tratamentului. Astfel, dupa cateva ore de la interventie, vei avea un zambet nou.

Pana a beneficia de aceste implanturi, va trebui sa te supui unei analize amanuntite a intregii cavitati orale. In functie de rezultatele obtinute la investigatiile recomandate de medicul implantolog, se va stabili daca esti sau nu eligibil pentru un tratament cu implanturi Fast and Fixed.