apr. 7

Tatuaje, fluturi si gura lumii

Tatuaje, fluturi si gura lumii

Nu m-am gandit vreodata ca acele mici insemne de pe corp vor insemna ceva vreodata pentru mine. Si asta pentru ca in trecutul nu demult indepartat nu am fost atrasa in mod special de tatuaje. Sau poate ca eram, dar doar de cele realizate cu hena, in rest mai nimic. Dar de cateva zile am vazut un tatuaj foarte dragut de la care nu imi mai pot lua gandul.

Nu vreau sa atrag foarte multe priviri asupra mea daca imi voi face un astfel de tatuaj. De fapt cam acesta a si fost motivul pentru care am amanat tatuarea mea. Si nu cred ca as mintii cu ceva daca v-as spune ca ai mei parinti nu sunt de acord cu asemenea tatuaje. Ei au cateva motive intemeiate dintre care imi permit sa amintesc cateva:

  • odata cu trecerea timpului tatuajul nu va mai da bine pe piele;
  • o sa am dureri in timp ce ma voi lasa tatuata;
  • tatuajul nu va mai fi adecvat odata cu inaintarea in varsta;
  • voi atrage prea multe priviri asupra mea;
  • si nu in ultimul rand voi primi destule critici din partea societatii;

Poate ca ai mei parinti au dreptate si recunosc faptul ca ma voi gandi la acest aspect. Numai ca nu inteleg de ce trebuie sa renunti la ceva ce iti place, doar asa de dragul societatii. Cred ca stim cu totii ca majoritatea oamenilor nu fac altceva in afara de a vorbi, a carcoti si a spune lucruri urate la adresa celorlalti. Poate ca asa este societatea asta obisnuita, dar eu stiu foarte bine ca nu voi face parte din ea, cel putin nu din acest punct de vedere.

Si mi-as dori tare mult sa se tina cont de urmatorul aspect – daca eu nu imi permit sa vorbesc despre ceilalti, de ce ei au dreptul sa vorbeasca despre mine? Asta asa ca fapt divers. Si da, chiar ma gandesc daca am sa-mi tatuez ceva sau nu. Spre exemplu am gasit cateva tatuaje interesante reprezentand fluturasi – care-mi plac tare mult.