apr. 5

Implica-te in diverse proiecte

Implica-te in diverse proiecte

Am avut un moment zilele trecute in care as fi vrut sa plang, caci ma cuprinsese nelinistea si tristetea. Insa astazi am inceput sa ma amuz cand vad cat de dificili sunt unii oameni si mai mult decat atat unora li se citeste rautatea pe chip. Nu spun despre toti oamenii ca sunt asa, numai ca egoismul unora poate ucide si ultima speranta a celor ce isi propun sa realizeze ceva. Stiu ca este cam dificil sa explici unor oameni ca numai daca se adun mai multi pot reusi sa duca la bun sfarsit un proiect si pot face din ceva banal ceva spectaculos.

Dar cred ca nu sunt foarte multi interesati despre astfel de lucruri. Am simtit nevoia sa scriu asta pentru ca in sfarsit mi-am dat seama cat de mult poate conta in societate un proiect. Si acum nu vorbesc despre cat de bun este proiectul sau ce beneficii poate aduce, ci vorbesc mai mult despre experienta pe care o vei capata in urma unui astfel de proiect. Si da,nu trebuie sa fii cel mai bun pentru a realiza ceva maret.

Mai degraba as spune ca daca ai parte de putina vointa, incredere in tine si cativa prieteni care sa te ajute cu ceea ce ti-ai propus poti duce la bun sfarsit gandul tau. Iar din toata nebunia ta ai putea, fara sa-ti dai seama sa ajuti pe cineva si atunci vei realiza ca nu a fost o pierdere de timp sau o munca depusa in van. Uneori ar trebui sa mai facem si lucruri ce vin din interiorul nostru fara sa ne lasam coplesiti de costurile care ne vor impiedica sa realizam ceva.

De ce ustensile ai nevoie pentru un proiect?

  • de sprijin;
  • de ceva finante;
  • de foarte multa rabdare;
  • o doza de curaj;
  • si implicare totala in proiectul respectiv;

Sa stiti ca nu-i chiar atat de greu sa realizezi ceva, doar ca si in astfel de cazuri ca si in altele ai nevoie de ceva curaj. Ai nevoie sa-ti depasesti anumite limite si sa nu-ti mai pese de ceea ce unii vor comenta. Cred ca nu mai este cazul sa spun ca lucrurile bune vin la pachet cu acele persoane de care ai nevoie intr-un anumit moment. Pe de alta parte dupa o astfel de experienta iti recapeti din increderea pe care ai pierdut-o in incercarea de a intelege oamenii din jurul tau si din aceasta societate atat de dificila.