apr. 26

Starile tale schimbatoare ne fac rau

Starile tale schimbatoare ne fac rau

Ma asteptam sa imi spui tot ce se intampla cu tine, dar tu in loc sa faci asta pleci privirea, intorci spatele si nu spui nimic. De multe ori ai impresia ca toate lucrurile dintre noi pot fi perfecte cu un simplu gest pe care tu il faci uneori. Dar sa stii ca nu este totul asa cum tu crezi.

Nu pot accepta sa ma mint singura, sa ne mintim singuri si sa accept in continuare tot ceea ce se intampla intre noi. Poate ca nu sunt eu cea care sa stiu tot sau poate ca nici eu nu sunt cea perfecta, dar cel putin eu sunt deschisa oricarui tip de conversatie cu tine. Chiar imi doresc sa stiu ce se intampla si chiar nu mai suport tacerea asta absurda care nu imi da pace…

Am inceput sa cred ca tie chiar iti face placere aceasta stare dintre noi si sincera sa fiu nu stiu ce trebuie sa fac in astfel de situatii. Nu as vrea sa fac o alegere pripita sau sa iau decizii in numele amandurora. Si cu toate astea sper sa fii constient ca nu pot sa iau nici un fel de decizie pana nu stam putin de vorba. Nu te poti purta asa la infinit. Starile tale schimbatoare ma fac sa fiu din ce in ce mai confuza si simt ca alunec pe o panta in care nu as vrea sa ajung.

M-am intrebat de foarte multe ori, oare ce as putea sa fac in legatura cu aceste stari schimbatoare ale tale, dar in astfel de momente nici sa ma concentrez nu pot. Sa speram ca ale tale stari nu se vor transforma in ceva mai rau si vei avea rabdarea si calmul necesar pentru a sta de vorba. Off, starile astea ale tale ce n-as da sa te scap de ele, macar pana vei intelege ca nu sunt bune deloc si din contra mai rau iti fac.