apr. 28

A avea sau nu incredere?!

A avea sau nu incredere?!

Sunt uluita! Nici dupa atata timp nu imi vine sa cred ca tu nu ai incredere in mine. Doamne esti atat de ciudat uneori. Ma simt de parca mi-ar fi picat cerul pe mine. Sincer in momentul asta nu mi-as dori nimic altceva decat sa se faca un crater mare in pamant si sa ma ascund acolo. Pur si simplu nu-mi vine sa cred ca nu ai trecut nici acum peste episodul de anul trecut si am senzatia ca oricat de mult m-as chinui sa-ti demostrez contrariul a ceea ce s-a intamplat atunci tu parca nici nu intelegi.

Iar de aceasta data nu inteleg eu de ce ai lasat sa treaca atat de mult timp si nu ai vrut sa lamuresti situatia atunci. Chiar nu pot sa inteleg acest aspect si ma simt de parca m-a calcat un marfar, iar acel marfar este chiar neincrederea ta. A trecut atat de mult timp fara sa-mi dau seama ca tu duci o lupta imaginara in mintea ta si oricat de multe lucruri ti-as spune acum simt ca nu au nici un efect.

Ba mai mult decat atat cred ca daca ti-as fi spus ceva lucrurile ar fi stat mult mai rau decat socul pe care l-am avut eu. Uneori uit sa ma controlez, dar se pare ca tu uiti sa-ti cantaresti vorbele. Poate nu-i chiar atat de tarziu pe cat credeam eu ca ai deschis subiectul asta, numai ca sincera sa fiu nu cred ca voi mai putea trai in incertitudine si oricat de mult te-as respecta imi dau seama ca intre noi nu se va schimba nimic.

Atat timp cat nu ai incredere in mine nu cred ca relatia asta va functiona. Sau poate ca va mai merge asa o perioada, iar apoi toata agonia asta se va transforma intr-o mare de neincredere si ura. Caci neincrederea nu poate aduce nimic bun. Poate ca acum sunt tulburata de ceea ce am aflat, dar cu siguranta ma voi gandi si in zilele urmatoare la ceea ce am de facut si ce decizie voi lua cu privire la relatia noastra.