feb. 17

Schimbarile ne fac rau!

Schimbarile ne fac rau!

Am stabilit de comun acord sa nu ne mai certam din nimicuri. Dar nu stiu cum naiba se face ca de fiecare data cand incerc sa ma concentrez mai mult pe noi, de atatea ori spun numai prostii. Mi-as fi dorit sa ai mai multa incredere in mine si sa nu te mai superi din orice. Dar vad ca nu se poate.

Sunt dezamagita! Sunt dezamagita ca orice ti-as fi spus tu nu vrei sa ma intelegi si nici nu vrei sa pricepi ca eu nu vreau sa-ti fac rau. Imi doresc tare mult sa intelegi toate aceste lucruri. Stiu ca am gresit si ca nu trebuia sa spun acele lucruri, dar nu au fost nici cu intentie si nici cu directie asa cum spui tu. Vreau sa inteleg ce se intampla intre noi, vreau sa stiu daca mai putem merge mai departe sau ne oprim aici.

Ti-am spus de atatea ori ca nu imi place sa ma joc, ca nu imi place sa-mi bat joc de sentimente si ca nu mai vreau sa alerg de colo, colo in speranta ca ma vei intelege intr-un tarziu. Nici nu mai stiu cum trebuie sa ma port, cum trebuie sa reactionez si daca am gresit de ce nu putem discuta despre asta cu calm. Stiu ca sunt o fire foarte impulsiva, dar asta nu inseamna ca nu pot avea rabdare sa discutam ca doi oameni maturi si civilizati.

Tot ce vreau acum e doar sa discutam si sa intelegem ce se intampla cu noi. Habar nu am in ce directie va merge relatia noastra, dar imi doresc sa facem intr-un fel pace si sa intelegem ce se intampla cu noi. In plus de asta mi-as dori sa nu ne mai certam. Si asa cum ti-am mai spus acesta este un factor principal. Nu mai vreau sa ne gandim la trecut, ci pur si simplu sa incepem totul de astazi, din acest moment.