feb. 16

Ce ne-am face daca timpul ar sta in loc?!

Ce ne-am face daca timpul ar sta in loc?!

M-am intrebat de foarte multe ori ce ne-am face daca timpul nostru ar sta in loc exact in acele momente in care ne mai certam. Cel mai probabil ca toata viata noastra ar fi trista, lipsita de zambete si de tot ce este mai frumos. Nu mai vreau sa mai fac aceleasi greseli ca in trecut si de aceea imi doresc sa ne acordam mai multa rabdare unul cu celalat. Poate ca in acest fel o sa reusim sa ajungem impreuna la un consens, chiar daca se spune ca viata asta este atat de grea.

Am putea s-o facem mult mai usoara, daca ne-am acorda mai mult timp impreuna, daca nu ne-am mai grabi sa tragem concluzii pripite la ceea ce se intampla intre noi si daca bineinteles am lasa toate urmele de indoiala deoparte. Nu stiu cum as putea traduce toate aceste lucruri, dar stiu foarte bine ca as fi in stare de orice numai sa nu te pierd.

Stiu ca am defectele mele, ca sunt o fire poate prea posesiva, ca imi doresc prea multe lucruri intr-un timp prea scurt, si ca de obicei trec foarte repede de la o stare la alta, chiar daca tu nu faci practic nimic, care sa-mi strice buna dispozitie.

Imi pare rau, ca fara sa vreau ajungem sa ne certam, fir-ar sa fie din orice, incepand de la un cuvant aiurea spus si cine stie ce ti se mai pare tie nefiresc. La un moment dat ma gandeam ca nu stiu cum sa-ti mai fiu pe plac si sa te multumesc.

Nu stiu de ce, dar mi-ai lasat impresia ca nu te pot multumi prea curand, si cel mai rau este ca nici nu prea obisnuiesti sa-mi spui ce te deranjeaza. Sper ca in viitorul apropiat sa lamurim si aceasta situatie. Nu imi place cand se termina totul prost intre noi, dar parca nici n-as vrea sa lasam lucrurile la voia intamplari.