Relaxarea perfecta prin masaj

Posted by

Am avut destule perioada aglomerate pe care nu am stiut sa le gestionez destul de bine. Asta nu pentru ca eu nu as fi un om ordonat, ci pentru ca uneori ma las purtata de val si uit ce este cel mai important pentru mine. De fapt deseori uit ca cea mai importanta persoana din viata mea nu este nimeni altcineva decat persoana mea.

Spre deosebire de alte dati cand ma suparam din absolut orice, acum incerc sa ma calmez si sa ma relaxez folosind diverse metode. Dar una dintre cele mai folosite metode si la care m-am obisnuit sa tot apelez este scaunul de masaj. Da stiu o sa-mi spui ca nimeni nu crede in eficienta asa numitor scaune masaj, dar uite ca la mine are un efect destul de benefic asupra mea.

Cand vorbesc despre lucrurile care imi aduc relaxare recunosc faptul ca nu sunt deloc mofturoasa, ba din contra imi face placere sa apelez la tot felul de practici care sa ma faca sa ma simt bine si sa-mi imbunatateasca starea de spirit. Daca in multe alte situatii sunt o fire destul de aroganta, pentru a ma relaxa renunt si la aceste mici chichite ce ma transforma in ceva ce nu sunt.

De multe ori m-am intrebat oare la ce metode apeleaza oamenii pentru a se relaxa? Si da, chiar luna trecuta intrebam in dreapta si in stanga pe oricine intalneam in calea mea ce fac ei pentru a se relaxa? Eram disperata sa aflu raspunsul perfect.

Eram disperata sa schimb ceva in comportamentul meu si mai cu seama simteam ca trebuie sa fac ceva pentru a iesi din starea mea proasta ce se inrautatea cu fiecare zi care trecea. Intr-un final am inteles ca starea proasta pe care o aveam era din cauza stresului. Probabil ca fara sa-mi dau seama am cazut intr-o extrema pe care nu am prevazut-o si nici nu am luat-o in calcul.

E ciudat ca am inteles aproape prea tarziu cat de important este sa te relaxezi, cat de important este sa te intelegi mai intai pe tine si mai apoi pe oamenii din jurul tau. Am crezut ca daca imi iau cateva zile libere am sa scap de stres, de probleme si de toate acele lucruri negativiste din jurul meu, dar nu mi-am dat seama intr-un sfarsit ca am pornit de la o premisa total gresita.

Refuzam momentele mele libere doar pentru a lucra ceva mai mult, doar pentru a face toate lucrurile perfect, ireprosabile. Am uitat insa ca nu sunt un robotel, iar bucata asta de carne numita corp uman are nevoie si de putina odihna.

Asa am inceput sa-mi explic treptat unde am gresit, de ce am dat gres si de ce nu m-am putut concetra la lucrurile cu adevarat importante. Pe de alta parte am invatat sa gasesc relaxarea in toate lucrurile din jurul meu, in special in cana mea favorita de ceai, in cartea pe care o indragesc , in acel sfert de ora pe care mi-l petrec alergand si lista asta poate continua la nesfarsit.