dec. 8

Relatii intr-o lume a iluziilor

Relatii intr-o lume a iluziilor

Nu stiu cand ma reusit ultima data sa-mi arat sentimentele, probabil ca nu-mi mai amintesc pentru ca asta s-a intamplat cu foarte mult timp in urma. Nu stiu nici cate dintre voi mai are curaj in ziua de azi sa spuna ce simte, sa spuna ce crede si in cele din urma sa fie acceptata in vasta societate cu propriile ei valori.

Caci aici este una dintre probleme… ne dorim atat de mult sa iesim in fata, sa fim cunoscuti si tanjim dupa apreciere, incat uitam de valorile noastre, uitam de ceea ce suntem si uitam sa ne apreciem propriile bunuri. In goana asta mare si dupa vanatoarea apriga de aprecieri si recunostinta am uitat sa mai fim noi si am devenit copiile unui sistem pe care in realitate nu ni-l dorim.

Si cu toate astea cu fiecare zi care trece imi dau seama ca oamenii din jurul meu, pe care ii privesc au cu totul si cu totul alte preocupari si alte lucruri pe care sa le studieze si pe care sa si le insuseasca. Ma intreb ori de care ori trec pe langa vreun cuplu ce ii uneste sa stea impreuna, caci din privirile lor nu prea observi nici iubire, nici respect unul fata de celalalt, nici nimic din ceea ce ar trebui sa reprezinte un cuplu.

In schimb ii vezi etalandu-se cu diverse articole vestimentare ce ar starni invidia tuturor si prezenti pe la nu stiu ce evenimente mondene. In ochii tuturor par cei mai fericiti, dar odata iesiti de pe scena, nimic nu mai pare a fi din ceea ce se intampla in vazul lumii.

Poate ca asa au ajuns relatiile din ziua de azi, putin cam ciudate si neintelese de mine. Sau poate ca intr-un final eu sunt cea care nu m-am putut adapta la noile cerinte ale societatii moderne si va trebui cumva sa tin pasul cu lumea.