Primavara incepe cu tine…

Posted by

Primavara asta a inceput putin cam zbuciumata, dar asta nu inseamna ca am sa las toate lucrurile urate sa se amestece in relatia noastra. N-as vrea sa incepem iar sa ne plangem, ca lucrurile nu merg chiar atat de bine intre noi si ca din pacate mai mult ne certam decat sa construim ceva. Stiu ca mi-ai spus de atatea ori sa am rabdare. Stiu ca sunt o fire mai impulsiva si lucrurile pe care le spun uneori sunt mai acide, dar sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc.

Si nu cred ca ai nevoie de dovezi mai mari ca cele de pana acum. Stii, inca mai astept sa ajungi mai repede acasa si desi vorbim aproape non stop tot simt nevoia sa te strang in brate si tot mi se face dor de tine. Nimic nu s-a schimbat in relatia noastra – sunt la fel de indragostita ca la inceput si ma intreb daca si tu oare esti la fel de indragostit. As tipa in gura mare si as spune tuturor, cat de mult eu te doresc si cat imi este dor de tine, dar stiu ca daca as face acest lucru, lumea din jurul meu se va uita urat la mine si ma vor considera o nebuna.

Pe de alta parte abia astept sa ajungi acasa si sa-mi impart timpul cu tine. Nu cred ca as mai vrea sa te mai las sa pleci si nu cred ca ti-as mai da drumul sa stai departe de mine. E atat de ciudat ca inca imi lipsesti desi asa cum am spus noi vorbim in fiecare zi si aproape in fiecare ora.

Nu vreau sa-mi imaginez daca tu vei fi nevoit sa stai mai mult timp plecat, chiar nu vreau sa stiu cum ma voi simti in acele momente. Si stiu ca nu vrei sa imi spui mare lucru despre ce se intampla cu noi si cu relatia noastra, dar orice s-ar intampla voi fi aici. Nici nu stii cata fericire simt atunci cand te simt aproape.

One comment

Comments are closed.