mart. 7

Un 8 martie diferit…

Un 8 martie diferit…

Astazi m-am gandit sa va povestesc ceva haios si asta pentru ca se apropie 8 martie, iar povestioara mea se leaga de aceasta zi. As fi vrut totusi, daca s-ar fi putut sa dau timpul inapoi si sa repar acea greseala (gluma), pe care eu si verisoara mea am facut-o la adresa matusii mele. Inca mai am acea urma de regret ca pe atunci am gandit ca o adolescenta naiva si jucausa, in loc sa ma comport ca omul matur care sunt astazi. Dar sincera sa fiu nu pot sa trec peste partea amuzanta a celei patanii.

Si pentru ca nu imi doresc sa va plictisesc cu ale mele povesti am sa incerc sa va spun cat mai pe scurt tot ceea ce s-a petrecut. Asa cum am spus si mai devreme acest lucru s-a intamplat cu cateva zile inainte de 8 martie, anul trecut. La acel moment am discutat cu verisoara mea despre darurile, pe care trebuie sa le pregatim pentru mamele noastre.

Cum ea este o fire mai zapacita mi-a spus ca de aceasta data ar fi cazul sa facem totul diferit. Cum nu stiam ce ii trece prin minte am lasat domnisoara sa se hotarasca in privinta darului pentru mama ei. Astfel ca am lasat acest mic detaliu pe seama ei, iar eu m-am ocupat de darul mamei mele. Cum imi place sa crosetez mi-a fost mult mai usor sa-i ofer ceva realizat de mine decat sa ma plimb prin magazine si sa caut un dar special pentru mama.

Ceea ce nu am stiut pana in ziua de 8 martie (cand m-am intalnit cu matusa) a fost faptul ca a mea verisoara a facut o vizita la sex shop. V-am spus deja, ca ea este o fire foarte zapacita, dar nu ma gandeam ca va merge atat de departe si nu pentru ziua de 8 martie. Mi-a spus tarziu seara, inainte sa dam cadourile ca inca nu a gasit tocmai ce si-ar fi dorit ea, mai ales ca a cautat o serie de vibratoare.

Singura mea reactie la ceea ce a imi spunea a fost sa fac ochii mari si sa o intreb din senin, la ce reactie se va astepta ca va avea mama ei atunci cand va desface darul, iar ea simplu a pufnit in ras. Si parca asta nu ar fi fost de ajuns – domnisoara a mai lasat si urmatorul mesaj (am sa incerc sa-l redau din memorie si sper sa nu gresesc) – „pentru ca nu ai vrut sa mergi in club de 8 martie ti-am adus altceva, dar sper sa-ti fie la fel de util”.

In seara aia am zis ca nu mai dau ochii niciodata cu matusa mea, mai ales ca aceasta a crezut ca eu am inspirat-o pe fiica ei. La drept vorbind, in mometul respectiv m-au trecut toate apele si imi venea sa o strang de gat pe verisoara mea, care radea cu o pofta de neimaginat. Ea se amuza terbil, iar eu am primit o mustruluiala zdravana. Parca si acum imi suna in urechi racnetele matusii si toate cuvintele de ocara.

Pana la urma totul a fost perfect, cand verisoara mea si-a recunoscut vina, iar eu am scapat de belelele provocate de aceasta. Sper ca de acest 8 martie sa nu se mai intample nimic de genul, oricum pentru acest an eu nu am mai pregatit nimic.