mart. 7

Amintirile noastre in fotografii de calitate

Amintirile noastre in fotografii de calitate

Iti amintesti cand ti-am spus cat de important esti pentru mine?! Cred ca iti mai amintesti ca ti-am spus ca vreau sa pastrez toate momentele petrecute cu tine in secvente mici, pe care sa le pot pastra doar pentru mine. Stiu ca tu nu esti adeptul fotografiilor si ca nu te lasi prea usor fotografiat, dar eu una chiar imi doresc sa pastrez astfel de amintiri cu tine, cu atat mai mult pe cele mai importante. Mi-ai zis ca pe tine nu te intereseaza astfel de lucruri si ca nu iti place sa apari in poze, dar pentru mine aceste mici detalii sunt foarte importante.

Mai ales in acele momente cand lipsesti, cand esti plecat departe de mine si nu am de unde sa te iau. Si poate ca tie ti se pare o joaca, dar eu in astfel de momente am nevoie de toate amintirile cu tine pentru a te simti cat mai aproape, oare cand ai sa intelegi acest lucru? Si da pentru fiecare eveniment in parte din viata noastra vom cauta un fotograf profesionist asa cum este si acel fotograf nunta iasi, desi tie nu-ti convine acest lucru.

Sper sa nu mai avem discutii in acest sens si sper ca macar acum sa intelegi de ce imi doresc toate astea, caci n-as vrea sa-ti explic din nou si din nou de  ce vreau lucrul asta. Si chiar daca ti-am mai spus iti reamintesc acum – nimic nu se poate compara cu o fotografie de calitate, iar amintirile noastre sunt importante atat pentru mine cat si pentru tine, desi tu continui sa nu recunoasti nimic din toate aceste fapte.

Ma intreb oare cand ai de gand sa iti lasi si tu sentimentele la suprafata si sa nu le mai ascunzi atat. Sincer n-as vrea sa stiu ca asta vei face in permanenta, iar referitor la discutia pe care am avut-o de atatea ori cu privire la fotografii poti sa o lasi balta. Stii foarte bine ca sunt atrasa de poze si ca ma inspir din ele asa ca nu am sa te las sa-mi refuzi acest mic capriciu.

Iar asta sper sa nu te deranjeze prea mult mai ales ca eu nu ma pot schimba asa usor, de pe o zi pe alta. Si pozele, da, raman preferatele mele si nu ai cum sa schimbi acest lucru… Ba mai mult decat atat te anunt ca in curand voi merge la un curs de fotografie, numai pentru a afla putin din secretele acestui frumos domeniu.