mai 14

Pot fi lucrurile eficiente?

Pot fi lucrurile eficiente?

Daca si tu esti una dintre acele persoane care mereu se intreaba daca ceea ce realizeaza este bun si eficient, ei bine afla ca nu intotdeauna lucrurile pe care le facem sunt eficiente. Ba mai mult decat atat sunt suficiente persoane care si-au pierdut increderea in sine, si din acest motiv nu mai indraznesc sa realizeze anumite lucruri pe care este foarte posibil ca in trecut sa le fii facut. Cu toate astea nu trebuie sa ne lasam descurajati de astfel de lucruri, mai ales daca luam in calcul faptul ca nimeni nu este perfect si ca nimeni nu poate face totul perfect.

Bineinteles fiecare dintre noi are defectele sale, pe care unii din fericire ajung sa le gestioneze foarte bine astfel incat sa nu aiba de suferit. Chiar daca pentru o anumita categorie de persoane acest lucru nu reprezinta o problema, pentru cei care sunt de fel mai rusinosi aceasta chestiune poate fi una destul de daunatoare, mai ales daca acesti oameni nu isi pot controla instinctele. Si probabil va intrebati cum poate cineva sa isi controleze toate acele reactii si instincte?!

Ar fi bine sa constientizati faptul ca prin o munca depusa intr-un timp indelungat devine ceva mecanic de realizat, exact in asemenea mod se intampla si in cazul reactiilor. Mai intai trebuie sa le cunosti pentru a stii cum sa le controlezi si ce trebuie sa controlezi. In momentul in care ajungi sa te cunosti destul de bine atunci ai sa observi tot ce ti se intampla si tot ce poti opri sau de ce nu controla asa cum am spus si mai devreme.

Chiar daca nu sunt chestiuni care sa fie pe placul tuturor asta nu inseamna ca nu puteti face nimic sau ca trebuie sa lasati lucrurile fix asa. Cel mai bine ar fi sa incercati sa faceti lucrurile exact asa cum simtiti si mai degraba sa faceti acele lucruri care pe voi va fac fericiti. Numai asa veti reusi sa scapati de complicatii si bineinteles ca ale voastre lucruri sa fie eficiente.

Cu toate astea nu trebuie sa uitati exact asa cum am spus si mai devreme ca trebuie sa fie mai intai de toate benefice pentru voi si apoi pentru ceilalti. Daca voi va simtiti bine si nu aveti nicio problema cu al vostru comportament sau cu modul in care va purtati nu ar trebui sa va faceti griji cu ceea ce spun sau ce cred oamenii din jurul vostru. De aceea cand incercati sa realizat cate ceva ar fi bine sa va ganditi mai intai la voi si mai apoi la ceilalti.