mai 17

Oricine merita a doua sansa

Oricine merita a doua sansa

Sunt curioasa cam cum va manifestati voi atunci cand aveti o stare de tristrete, de neputinta sau frustrare. Eu una de-a lungul timpului am tot observat ca starea unor anumite persoane se schimba in functie de ceea ce simt. E foarte posibil ca aceste stari sa fie determinate nu numai de sentimente, dar si de gandire la un moment dat. Stiu ca vor fi suficiente persoane care vor spune ca acest lucru nu este adevart, dar incercati sa analizati putin lucrurile. Si inainte sa le analizati nu uitati ca sunteti responsabili pentru tot ce se intampla cu voi, dar si cu cei din jurul vostru.

De aceea ar fi mult mai indicat ca in momentul in care va doriti ceva sa aveti grija sa nu deranjati. Bineinteles nu poate fi totul perfect, dar macar incercati sa nu faceti lucrurile sa doara. Si ar mai fi ceva foarte important, daca va enervati ar fi bine sa nu incepeti sa tipati sau cine stie ce sa mai faceti. Nu veti rezolva absolut nimic cu tipetele si nici nu veti putea sa va intelegeti cu cealalta persoana.

Indiferent de situatie ar fi bine sa o tratati cu calm sa intelegeti despre ce este vorba si sa incercati sa ajungeti la o solutie de comun acord. Stiu ca asta cu ajunsul la comun acord poate fi ceva mai ciudat, in special pentru acele persoane care nu cred in astfel de lucruri.

Si pe de alta parte cred ca oricine merita a doua sansa, cred ca oricine poate sa indrazneasca si sa merite a doua sansa. Cred ca mai degraba ar trebui sa va oferiti chiar voua un ragaz si sa incercati sa duceti lucrurile la un nivel mai bun. Inainte de a va spune pasul ar fi mult mai bine daca ati reusi sa va analizati pe voi insiva. O sa fie ceva mai greu, dar va da roade.