nov. 21

Poate intr-o zi… lucrurile vor sta altfel

Poate intr-o zi… lucrurile vor sta altfel

Poate ca intr-o zi ma vei cunoaste mai bine, ma vei intelege si ma vei aprecia asa cum trebuia sa o faci acum. Nu iti port pica pentru ceea ce nu ai putut sa-mi oferi. Am inteles ca „noi” nu inseamna un tot unitar, ci mai degraba un lung sir de dezamagiri.

Nu ti-am spus niciodata cum ma simt sau ce simt pentru ca nu ai avut niciodata timp sa ma asculti. Nu spun ca e doar vina ta, cum nici nu pot spune ca e doar vina mea. Fiecare dintre noi are partea lui de vina fie ca intelegi asta sau nu, fiecare dintre noi a gresit in felul sau.

Singurul lucru care m-a facut sa indur toata aceasta dezamagire a fost gandul ca intr-o zi te vei schimba si vei intelege lucrurile. Nu cred ca e o idee buna sa repari ceva acum pentru ca nu mai ai ce repara. Poate putin mai tarziu vei intelege ca ai distrus totul.

Nu ti-am cerut nimic in plus fata de ceea ce ti-am oferit si eu si totusi tu ai ales sa ma ranesti. De ce ai facut asta? Sper ca nu de teama, caci atunci crede-ma ca nu voi mai incerca sa mai inteleg nimic. Nu vreau sa imi mai pierd timpul cu o persoana careia ii este teama de o relatie.

Nu credeam ca tu vei avea un astfel de comportament si cu toate astea inca mai incerc sa te inteleg. Ma gandeam intr-un timp care a fost acel moment care a declansat toata aceasta nebunie. Sincer inca nu l-am gasit si poate ca daca nu as fi fost atat de ocupata in ultima perioada as fi gasit raspunsul la fiecare intrebare pe care am avut-o inca din ziua in care m-am hotarat sa plec.

Inca mai acea curiozitate de a afla ce ai fi facut tu in locul meu, dar am sa ma opresc din acestee ganduri si am sa ma apuc serioas de treburile mele. Nu mai vreau sa pierd nici o secunda pe lucrurile din trecut. Poate ca in curand va veni o zi mai buna si pentru mine.