nov. 23

Cat de mult rau pot sa faci?!

Cat de mult rau pot sa faci?!

Oare cum ai sa ma impaci dupa tot ce ai facut? M-am pierdut in amintiri, iar acum tu ai venit sa le rascolesti, sa ma agiti si mai rau decat atat sa ma provoci in fel si chip. Daca ai vrut sa ma pastrezi, de ce nu m-ai pastrat atunci cand trebuia? De ce vrei sa ajungi la mine doar atunci cand tu te simti singur si nu mai sti ce vrei? De ce nu ma lasi sa traiesc singura si linistita cu ale mele probleme?

Te-ai gandit oare cat rau imi faci asa? Azi esti cu mine si maine ma parasesti mai repede decat am eu timp sa ma gandesc la ceea ce se intampla. Poate ca nu trebuia sa mai continuam cu nebunia asta, poate ca lucrurile au degenerat inca din primul moment in care noi am incetat sa mai credem in relatia noastra. Si ma intreb oare ce tip de relatie a fost asta.

Nu stiu de ce, dar acum nu mai simt nimic special. Poate ca daca ma intrebai cu cateva luni in urma as fi spus ca ma doare, ca te vreau inapoi si ca voi face tot posibilul sa trec peste aceasta perioada proasta, dar acum… Acum nu mai pot spune acest lucru pentru ca nu mai simt asta si pentru ca mi-am propus cu totul si cu totul altceva.

E drept ca inca mai am cateva senzatii ciudatele cand vine vorba despre tine, dar asta nu inseamna ca am sa-mi las lucrurile de acum pentru tine sau ca ma voi intoarce la tine. Nu! Acest lucru nu se va intampla pentru ca nu mai vreau sa-mi pierd timpul cu tine si sa-mi ucid fiecare sentiment in parte.

Nu mai sunt genul de persoana pe care tu o stiai si o cunosteai candva. Nu mai sunt asa, nu mai pot fi asa. Mi-a ajuns toate reprosurile tale, mi-a ajuns fiecare zi proasta pe care am avut-o si pe care nu o pot uita nici acum dupa atata timp. Daca tu ai impresia ca lucrurile mai pot continua asa te inseli amarnic.

Am pus stop de foarte mult timp la aceste lucruri nocive pentru mine. Mi-am propus sa fiu o fire mult mai optimista si cu siguranta intr-o zi voi uita de tine definitiv. Asta este cea mai mare provocare a mea si nu am sa ma opresc pana nu am sa o depasesc.

Iar in prezent nu mai am nimic de pierdut cine ma vrea trebuie sa ma accepte asa cum sunt eu nici macar sa nu incerce sa ma schimbe pentru ca nu va avea nici o sansa.