feb. 7

Percepția confuză a oamenilor cu privire la videochat

Percepția confuză a oamenilor cu privire la videochat

Deși parcă trăim într-o lume foarte efervescentă se poate observa că anumite lucruri nu sunt întotdeauna cum ni le-am dorit noi. De fapt este foarte posibil să observi lucruri care nu sunt în concordanță cu felul tău de a fi și cu al tău concept de viață. Dar asta nu este nimic pe lângă unele aspecte care par să tulbure cu adevărat societatea în care trăim. Iar aici facem referire în principal la consumul de droguri, traficul de carne vie și cine știe câte și mai câte probleme de acest gen mai există și pe care bineînțeles noi nici nu ne gândim la ele și nici nu le vedem.

Cel mai probabil ne-am obișnuit să auzim în jurul nostru vorbindu-se de lucruri care nu sunt atât de grave și în special ne-am obișnuit să auzim că anumite domnișoare merg către studiourile de videochat. Iar pentru astfel de chestiuni, de cele mai multe ori se ajunge aici din cauza traiului de zi cu zi și rareori să fie cineva care să spună că întotdeauna și-a dorit să meargă la paradiz videochat Iași, că este așa cum și-a dorit sau cum și-a imaginat înainte să facă aceste lucruri.

Deși n-ar trebui să negăm aceste aspecte, căci sunt și persoane care își doresc să facă astfel de lucruri și care nu neapărat sunt împinse de la spate din varii motive sau din cauza traiului. Pe de altă parte ar fi mult mai eficient să spunem că sunt și domnișoare care din curiozitate se îndreaptă către astfel de studiouri, iar după aceea ele singure trebuie să se decidă ce vor să facă. Și bineînțeles dacă oferta li se pare tentantă sau dacă, de ce nu, le place ce au de făcut vor continua și se vor angaja în cadrul unui astfel de videochat.

Cu toate astea ar fi mult mai simplu dacă am recunoaște și aceste părți ale societății de care unii nu sunt prea mândri, dar cu siguranță în sinea lor și-ar dori să schimbe anumite lucruri. Totuși rămâne întrebarea – de ce merg tinerele domnișoare în căutarea unor astfel de studiouri de videochat? Oare li se pare munca mult mai ușoară astfel și de fapt și de drept ce presupune cu adevărat munca unui astfel de model de videochat?

Chiar dacă au fost și câteva reportaje în acest sens sunt persoane care încă nu cunosc pe îndelete ce reprezintă o astfel de meserie și de cele mai multe ori au senzația și se gândesc la lucruri mult mai grave, mai serioase, dar care le-au făcut pe autorități să se simtă depășite. Căci dacă s-ar fi conștientizat și s-ar fi încercat „pe bune” rezolvarea unor asemenea probleme grave nu am mai avea știri despre proxeneți și proxenetism.

Cu toate astea când vorbim despre videochat, acesta nu are niciun fel de legătură cu lucrurile menționate mai sunt, cu atât mai mult că vorbim și despre contracte de muncă, dar și despre un mediu ambiental optim în care aceste modele de videochat își pot desfășura activitatea. Și până la urmă dacă se cunosc aceste două lucruri de ce oare oamenii persistă să facă o așa mare confuzie între ele?