feb. 28

Manichiura cu gel, la moda in 2020

Manichiura cu gel, la moda in 2020

Una din cele mai vechi preocupari ale femeilor este ingrijirea unghiilor si gasirea unor diverse metode prin care acestea sa fie mai frumoase si sa atraga priviri. Inca din Antichitate femeile foloseau cerneala de henna pe care o aplicau pe unghii pentru a le schimba aspectul.

In ziua de azi, putine femei prefera unghiile naturale si apeleaza la manichiura cu gel. Aceasta este cea mai utilizata tehnica de infrumusetare a unghiilor din ultimii ani. Cred ca fiecare femeie a incercat macar o data acest tip de manichiura.

Avantajele manichiurii cu gel

Cel mai important avantaj este rezistenta manichiurii cu pana la o luna, spre deosebire de cea clasica ce tine pana la maxim doua saptamani, in functie de cat de repede cresc unghiile fiecareia dintre noi. Manichiura cu gel nu te va impiedica in niciun fel sa duci la bun sfarsit treburile casnice si nu necesita o ingrijire aparte.

Un alt avantaj este diversitatea de forme, culori si modele din care poti alege. Astfel, de la o luna la alta poti avea o forma diferita a unghiilor, alegand intre forma patrata, rotunda, ovala, stiletto, migdala, semiovala sau balerina. Paleta de culori pe care le gasesti pe piata este extrem de versatila, astfel incat poti avea absolut orice nuanta iti doresti pe unghii.

Printre avantaje ar trebui specificat si faptul ca unghiile se usuca rapid cu ajutorul lampii, iar luciul si culoarea se mentin in timp, nu devin fade.

https://www.noliashop.ro/ este magazinul online unde gasesti produse de calitate nemteasca, testate din toate punctele de vedere (culoare, miros, rezistenta in timp, pilire, consistenta, flexibilitate, modificari ce pot interveni in timp) atat in laborator, cat si prin realizarea de manichiuri folosind aceste produse, care dupa 5-6 saptamani sunt verificate pentru a putea constata schimbarile ce apar sau nu mai tarziu.

Daca iti doresti sa gasesti toate produsele de care ai nevoie pentru a realiza o manichiura cu gel rezistenta si de calitate, nu ezita sa accesezi magazinul online Nolia, unde vei primi recomandari in legatura cu produsele care ti se potrivesc, tehnici de utilizare si de realizare intr-un timp cat mai scurt a manichiurii dorite.