mart. 4

Orgoliosi ca intotdeauna…

Orgoliosi ca intotdeauna…

Oare cate flori ai daruit pentru acest inceput de primavara? Ma gandesc daca nu cumva am pus prea multa presiune pe tine cu pretentiile mele. Nici nu vreau sa ma gandesc ca am inceput aceasta primavara tot certandu-ne din lucruri de nimic, care nu au prea mare insemnatate pentru relatia noastra. Nu mai stiu daca ti-am spus, dar nu cred ca trebuie sa faci atata galagie, doar pentru ca ti-am amintit ca trebuie sa ai mai multa grija cu oamenii din jurul tau.

Si ma intreb oare cand ai sa intelegi ca lucrurile pe care tu le faci si le tot spui asa in gura mare vor avea consecinte asupra ta. Nici macar nu am inteles ce ai vrut sa-mi transmiti pe acel biletel, sau poate ca eu am fost mult prea obosita ca sa iau in seama toate acele detalii. Si nu! Nu am facut-o intentionat. Nici macar nu mi-a trecut prin minte ca asta te poate deranja.

Credeam ca am lamurit o parte din problemele noastre, dar vad ca parca as fi vorbit cu peretii din casa si nu cu tine. Nu cred ca ai vrea sa stii cat de mult mai enervat in ultimele zile cu al tau comportament si nici nu cred ca ai vrea sa stii cat de rau m-am simtit pentru simplu fapt ca nici macar nu mi-ai spus cu ce am gresit. In fine nu cred ca asta ar conta foarte mult avand in vedere ca toate lucrurile dintre noi au inceput sa o ia intr-o directie gresita. Inca mai astept sa-mi raspunzi la mesaje si sa-mi spui mai exact ce te-a deranjat.

Ti-am spus de atatea ori ca fara comunicare nu putem face mare lucru si ti-am mai spus ca nu ma intereseaza ce spun oamenii din jurul nostru atat timp cat eu am incredere in tine. Poate ca ar trebui sa inveti si tu la un moment dat sa ai incredere in mine. Stii nu e foarte greu sa faci asta, mai ales ca nu prea poti sa stai fara mine.