dec. 20

Oare ce ai simtit cand ti-am spus primul – te iubesc?!

Oare ce ai simtit cand ti-am spus primul – te iubesc?!

Ma intreb oare ce ai simtit atunci cand eu ti-am spus pentru prima data – te iubesc! Sunt sigura ca nu te asteptai la asta sau probabil ca aveai tu o vaga impresie a ceva, dar nu stiai exact ce. Pe de alta parte imi place sa vorbesc tot timpul cu tine si daca ai fi fost prin preajma mea sunt sigura ca nu m-as fi dezlipit de pieptul tau.

Te doresc atat de mult incat as  fi in stare sa dau lumea cu susul in jos doar pentru a te vedea zambind. Si stii ce-mi place cel mai mult? Imi place cand imi spui cuvinte dulci, imi place cand ma saruti, imi place cand iti faci griji pentru mine si toate celelalte lucruri frumoase pe care le faci pentru mine.

Sincer abia astept sa stam impreuna mereu, abia astept sa impartim aceleasi vise si de ce nu poate aceeasi casa. De multe ori am incerca sa-ti spun asta, dar nu am indraznit si tot de atatea ori mi-am facut griji nu pentru ca ai fi cu altcineva, ci pentru ca asa in multimea ta de treburi m-ai putea uita. Am incredere in tine si cred ca stii asta deja. Nu cred ca trebuie sa-ti confirm lucrul asta de o mie de ori.

In plus de asta am facut atea planuri pentru noi doi. Sper doar sa avem suficient timp pentru a le face pe toate, sper sa nu mai avem parte de probleme si sa ne ajutam reciproc asa cum stim noi mai bine. Iar daca vreodata ai fost trist din vina mea sa stii ca imi pare foarte rau si ca nu am facut nimic cu intentie.

Singurul lucru pe care a fost sa-l fac cu intentie este acela ca te iubesc pe tine mai mult decat ma iubesc eu pe mine insumi. Si nu trebuie sa-mi spui nimic acum, doar sa ma iei in brate, sa ma strangi la pieptul tau si sa ma saruti numai asa cum doar tu stii sa o faci. Te iubesc!