dec. 21

Iti multumesc pentru ca meriti

Iti multumesc pentru ca meriti

Iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat, iti multumesc pentru ca imi porti de grija si iti multumesc ca faci parte din viata mea. Nu stiu ce m-as fi facut fara tine, inca imi place sa te tachinez pe diferite teme, chiar daca stiu ca tu esti putin mai morocanos. Mai ales cand aduc vorba despre noi si despre relatia noastra. Nu am aflat inca ce te framanta cel mai mult, dar sa stii ca de fiecare data cand esti agitat ma agiti si pe mine, desi stiu foarte bine ca nu iti doresti asta.

In alta ordine de idei sa stii ca imi place cand ai grija de mine asa cum o faci tu. Grija ta pentru mine a devenit ca o obsesie, dar parca si mai mult imi place cand faci lucrul asta. Cum as putea oare sa-ti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine si cum oare as putea sa te fac fericit asa cum meriti? Stiu foarte bine ca lucrurile si intamplarile din ultima perioada ne-au cam dat planurile peste cap.

Dar, te rog, dargul meu sa nu-ti faci griji. Eu stiu ca timpul le va rezolva pe toate si mai stiu ca nimeni nu va putea sa-ti fure toata marea asta de dragoste pe care ti-o port. Poate ca inca nu am inteles cat de mult s-a schimbat viata mea in ultimul timp, dar am inteles cat de mult te iubesc si am vazut toate sacrificiile pe care le-ai facut pentru mine.

De asta iti tot repet mereu ca iti mulltumesc si ca nu imi pasa de ce cred altii. Sper ca ai inteles si tu acest lucru si sper ca intr-un tarziu sa-ti dai seama ca nu esti doar o simpla persoana, ci ca esti aproape totul pentru mine. Cred ca stii mai bine decat mine ceea ce  imi doresc, de aceea iti spun ca imi place asa, imi place sa-ti multumesc si imi place cum ma iubesti.