iul. 9

Nevoia de a gasi solutii

Nevoia de a gasi solutii

Nu stiu daca si voi ati trecut prin asta, dar sunt momente in care parca toate lucrurile merg din rau in mai rau. Si asta pentru ca nu tu ai gresit, ci persoanele din jurul tau nu vor sa-si faca treaba exact asa cum trebuie. Chiar nu stiu cum de se intampla acest lucru, dar se pare ca nepasarea si ignoranta altora n-au facut decat sa ma coste pe mine timp, bani si resurse mult mai mari decat m-as fi asteptat vreodata.

Probabil ca mai sunt si alte probleme pe lumea asta, dar avand in vedere ca  lucrurile se precipita din ce in ce mai mult nu mai am pretentia ca ceva sa se indrepte. Daca acum ceva ani in urma as fi asteptat sa vad ce se intampla, in prezent nu mai am atat de multa rabdare si nici nu cred ca mai pot astepta. Bineinteles ca puteti spune ca lucrurile se rezolva de la sine, dar nu intotdeauana se intampla asa, mai ales cand nu ai prea mult timp la dispozitie.

Si cu toate astea daca ai putina credinta ca lucrurile se rezolva, intr-un final totul se va rezolva si ba mai mult decat atat vei intelege de ce s-au intamplat toate aceste lucruri. Nu stiu cum iesiti voi din situatiile grave, dar mie uneori imi este din ce in ce mai greu sa ma adun si sa inteleg ceea ce se intampla in jurul meu. Cu siguranta lucrurile nu vor fi in fiecare zi grave, dar in anumite situatii nu ma simt extraordinar cu ceea ce se intampla.

Dar pana una alta va trebui sa ma obisnuiesc si sa incerc sa gasesc cat mai multe variante si solutii pentru a iesi din situatiile critice. Stiu ca indiferent de situatie, de bine de rau vor aparea si rezolvarile, de aceea nu vreau sa mai intru in panica, ci doar sa gandesc solutii.