iul. 10

Cum va descurcati cu vestile neplacute?

Cum va descurcati cu vestile neplacute?

Cum va descurcati cu acele vesti pe care nu le doriti in viata voastra? Eu una am un comportament foarte ciudat, mai ales ca de cele mai multe ori incerc sa ma controlez si nu pot. Ba mai mult decat atat uneori am obiceiul sa-mi vars nervii si frustrarea pe oamenii din jurul meu. Nu o fac intentionat doar ca nu ma pot controla si totul devine un infern.

Cred ca asta este una dintre problemele mele majore ca nu ma pot controla atunci cand lucrurile imi ies putin de sub control. Printre multe altele trebuie sa recunosc ca sunt genul de persoana ce s-a obisnuit sa detina controlul asupra tuturor lucrurilor. Asa sunt eu si nu ma pot schimba, iar daca ceva nu imi convine si nu il pot indrepta fac tot posibilul sa ma indepartez de acel lucru.

Stiu ca nu este intocmai o idee geniala, dar daca nu ma simt confortabil nu ma pot concetra pe ceea ce am de facut si practic devin ca o umbra. De aceea de cele mai multe ori incerc sa evit astfel de probleme. Stiu ca sunt si momente in care nu pot fugi la nesfarsit de probleme, iar pentru acestea incerc sa fac totul perfect sa nu gresec si mai mult decat atat sa am grija ca toate lucrurile sa fie intr-o stare perfecta.

Nici macar nu mai stiu cand a fost ultima oara cand am fost pusa intr-o astfel de situatie si totusi inca ii mai simt urmele, dar si efectele. Am tot incercat sa nu ma uit in spate, am tot incercat sa ma concetrez, dar unele situatii imi revin in minte mai mult decat mi-as fi dorit. Poate ca si de aceea am inceput sa fiu din nou agitata si sa nu ma regasesc in anumite lucruri. Am ajuns sa nu ma mai inteleg si sa nu ma mai pot concentra la ceea ce imi placea cel mai mult sa fac si anume la scris.