mart. 9

Neintelegerile dintre noi…

Neintelegerile dintre noi…

Fac ce fac si iar spun numai prostii. De fapt nu sunt prostii, doar ca tu percepi tot ceea ce-ti spun eu ca pe niste prostii. Sincer nu stiu cat vom mai rezista asa, cu atat mai mult ca in ultimile luni nici nu ne-am vazut. Nu conteaza a cui e vina pentru asta, poate ca e vina mea ca de obicei. M-am tot gandit de ce nu pot sa te multumesc, de ce mereu imi spui cuvinte care ma ranesc sau poate ca ai dreptate nu te cunosc.

Si, da, nu te cunosc suficient de bine pentru ca tu in loc sa fii aici cu mine ai preferat sa fii acolo. Pana la urma e vorba numai si numai de alegeri, alegerile mele, alegerile tale, dar niciodata alegerile noastre. Probabil ca nu ne vom intalni niciodata, dar nici asta nu mai conteaza, caci aproape de fiecare data ai grija sa-mi spui de ce anume nu pot fi in stare.

Sa stii ca imi cunosc foarte bine defectele si nu am acceptat sa fim impreuna doar pentru ca tu sa-mi spui de fiecare data un gresesc si cat gresesc. Daca nu-ti convin toate astea poate ca ar trebui sa ne oprim si fiecare sa-si vada de drumul lui. Am crezut ca daca vom discuta despre toate lucrurile care nu ne plac si ne lamurim problemele totul va fi mai bine intre noi.

Dar, nu. Observ ca nu am nici o sansa in fata ta. Habar nu am cu ce gresesc, dar nici tu nu ma ajuti sa inteleg toate aceste lucruri. Si de aceea m-am hotarat ca de acum incolo sa nu-ti mai scriu mesaje. De acum incolo iti voi raspunde la intrebari si cam atat. Nu mai vreau sa aud iar ca am gresit ceva si ca imi faci tot felul de reprosuri. Asa ca de aici incolo nu vei mai primi mesaje de la mine.