mart. 8

In lipsa unor locuri de munca

In lipsa unor locuri de munca

Dupa ce ieri am avut proasta inspiratie sa ascult o emisiune despre videochat, acum am inceput sa percep cu totul si cu totul diferit informatiile care vin din acest sector. Nu mi-am schimbat opinia despre acest subiect, ci doar incerc sa-l suport mult mai usor si sa incerc sa-l inteleg atat cat pot intelege ceva. Nu vreau sa pasez vina nimanui, dar probabil ca cea mai mare vina o au acele domnisoare care se indreapta catre acest tip de job. Si nu pot spune ca sunt fortate sa faca acest lucru, ci mai degraba tine de propria lor alegere.

Nimeni nu obliga pe nimeni. Sau poate doar lipsa unor locuri de munca adecvate, duc catre aceste chestii care nu sunt bune absolut deloc, pentru o societate fina asa cum si-ar dori o parte dintre noi.  Si cu toate astea am cam trebui sa recunoastem ca cele mai bine platite joburi sunt cele din videochat Bucuresti. Si asta nu este tot, mai in toate orasele mari ale tarii veti gasi astfel de joburi. Parca mai nou ar fi o explozie de astfel de joburi, mai ales ca un astfel de job este si legal.

Nu am avut inca curiozitatea sa gasesc cate persoane sunt interesate de acest tip de job sau probabil ca in adancul mintii mele nici nu vreau sa concep acest raspuns. Mi-as fi dorit ca toata lumea sa aiba un loc de munca stabil si sa nu intampine nici un fel de probleme. Pe de alta parte, mai sunt si acele persoane atrase doar de bani si nu vor nimic altceva decat sa faca rost de bani, pe o cale cat mai usoara.

De foarte multe ori m-am chinuit sa inteleg ce se ascunde in mintea unor persoane atrase de astfel de joburi. Dar, sincera sa fiu mare lucru nu am reusit. Si oricat de mult as cauta informatii si stiri despre acest tip de job tot nu il pot percepe ca pe un job normal. Dar poate ca asta este doar problema mea si nimic altceva.

Poate ca eu am fost obisnuita sa ma descurc si in cele mai grele conditii, fara sa-mi doresc sa castig venituri mari, intr-un mod usor. Si nu stiu ce parere aveti voi despre aceasta modalitate de a face bani, dar eu una nu accept asa ceva.