aug. 29

Ne folosesc noua, femeilor, detaliile tehnice?

Ne folosesc noua, femeilor, detaliile tehnice?

Cand am plecat din casa parintilor mei, m-am gandit cat de greu o sa imi fie sa ma descurc singura la apartamentul pe care il primisem cadou de la ei, cadou in semn de recunostinta pe care mi-o purtau. Cum parintii sunt parinti si mama este foarte grijulie de fel, in primele zile ma suna si de 5 ori pe zi ca sa ma intrebe cum sunt, cum merge jobul si ce am mancat in ziua respectiva. Norocul meu a fost ca cea mai buna prietena a mea a venit sa stea o perioada la mine si ea m-a ajutat foarte mult.

In primele luni de zile, m-am simtit ca un strain in propria casa si nu stiam cum aveam sa rezolv probleme ca o clanta stricata, ca o balama pe care poate trebuia s-o schimb si asa mai departe. Jobul imi ocupa oricum cea mai mare parte din timp, motiv pentru care acordam socializarii foarte putin din timpul meu. De abia daca comunicam si cu prietena mea. Cum am zis mai sus, ea m-a ajutat foarte mult, chiar si atunci cand m-am lovit de probleme de ordin tehnic, pentru ca altfel nu aflam ce inseamna multe lucruri si cum functioneaza ele.

Prima data am ras, stiind ca nu ma pricep sa repar, sa zicem, o priza, dar am invatat de la prietena mea si sa ma descurc singura, mai ales ca nu aveam un mester priceput al casei, obisnuita fiind cu tata, caruia ii ceream ajutorul aproape mereu, atunci cand aveam nevoie. Auzisem de pompe submersibile si hidrofoare, dar nu stiam cum functioneaza si la ce se folosesc mai exact si prietena mea mi-a zis despre acestea doua. Pentru ca ai mei locuiesc la curte si din pacate, nu sunt conectati la o retea de canalizare, tata a fost nevoit sa cumpere o submersibila care l-a ajutat foarte mult. Deoarece nu a fost de calitate ca si produs, prietena mea care i-a vizitat mai des ca mine intr-o perioada de timp, i-a recomandat, la pretul de 599 Lei, o pompa submersibila care poate functiona si in regim hidrofor. Tata s-a bucurat de recomandare si si-a achizitionat-o.

 

Este foarte multumit de produs, iar eu sunt foarte fericita ca intotdeauna am avut in preajma mea numai oameni pe care m-am putut baza oricand si am invatat ca, daca pentru unele femei o mana de barbat in casa conteaza foarte mult si este absolut necesara, iata ca eu am ajuns la concluzia ca si femeile sunt foarte pricepute si se pot descurca si singure in majoritatea situatiilor. Pentru ca, cum spuneam, prietena mea a stat cu mine o perioada de timp, atunci cand ea a plecat din apartament, a trebuit sa ma descurc de una singura. Si m-am descurcat cum nu se poate mai bine, deoarece, datorita ei si tatalui meu pe care am inceput sa il vizitez mai des, am invatat atatea detalii tehnice si nu numai, despre obiectele casnice, despre aparatura dintr-o gospodarie. Iar aceste aspecte mi-au folosit si imi vor folosi si de acum inainte.

  1. […] Nu credeam vreodata ca o sa ajung sa ma uit atat de atenta la aceste reclame mai ales ca nu sunt genul de persoana care sa caute cele mai bune ponturi de pariuri si care sa faca specula din aceste […]

Comentariile sunt inchise.