sept. 14

Cum iti poti pastra vie fiecare amintire?

Cum iti poti pastra vie fiecare amintire?

Mamici si viitoare mamici acest articol vreau sa vi-l dedic voua pentru ca stiu cat de mult va iubiti micutii si mai ales stiu cat de mult v-ati dori sa-i surprindeti si sa pastrati fiecare moment cu ei. In mod special as vrea sa ma adresez viitoarelor mamici caci ele sunt cele mai dornice sa pastreze intr-un album toate amintirile legate de burtica lor si de forma acesteia.

Pentru ele si nu numai as vrea sa stiti ca puteti apela fara nici o restictie la acea sedinta foto gravide – este cel mai practic mod in care iti poti pastra amintirile mai vii ca niciodata. Bineinteles asta nu exclude si  posibilitatea de a va crea amintiri si pe parcursul cresterii copiilor.

Puteti pastra toate detaliile legate de copilaria lor si diverse etape prin care trec in secvente si imagini asta fireste daca veti opta pentru acele sedinte foto copii sau bebelusi de ce nu. Sa fim serioase cu toate ne dorim sa pastram cat mai multe amintiri legate de viata noastra, de realizarile noastre si de oamenii din jurul nostru pe care ii iubim.

Si sa fie clar nimeni nu ne poate ssta in cale mai ales in acele momente cand ne dorim ceva. Stim sa ne facem iubite si sa obtinem tot ceea ce vrem fara prea multe cuvinte, fara prea multe vorbe. Si da, ce este corect este corect – nimic nu poate fi mai placut decat atunci cand iti privesti fotografiile cu micutii de-a lungul timpului, din burtica si pana la primii pasi, de la gradinita si pana in adolescenta si lista poate continua fara doar si poate.

Cum poti pastra cel mai bine toate amintirile daca nu prin fotografii? Poate ca si acesta este avantajul lor, pentru ca le poti admira ori de cate ori simti nevoia, ori de cate ori simti nevoia sa faci acest lucru. Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca fotografiile nu mor niciodata, ci duc povestea lor mai departe de-a lungul anilor fara sa le intrerupa cineva – nici macar trecerea timpului.

sedinta-foto-copii