dec. 26

Momentele noastre magice

Momentele noastre magice

Nu stiu care dintre noi doi e mai trist ca nu e in preajma celuilalt, dar stiu foarte sigur ca imi lipsesti si as face orice doar ca sa fii aici. Cateodata iti simt prezenta si brusc am senzatia ca esti langa mine. Poate ca asta gandeste doar mintea mea in lipsa ta sau poate ca am avut prea multe asteptari de la relatia noastra. Si totusi de fiecare data cand ma gandesc la tine am un zambet larg ce ma face sa privesc viata altfel.

Nu stiu ce m-as face daca intr-o zi tu ai pleca. Si nu stiu daca asta este senzatia de acum sau asta este pentru o vesnicie. Am mai trecut odata prin starea aia de singuratate cand eram despartiti si crede-ma ca nu as mai vrea sa trec prin asta. Poate ca momentele noastre nu au atins starea lor dr devoltare, caci noi am fost nevoiti ds stam mai mult departe unul fata de celalat decat apropiati.

Dar sa stii ca nu am lasat distanta asta sa ne distruga sentimentele, ci pur si simplu simteam cum ma apropi si mai mult de tine. Uneori cand aveam o stare proasta doar ma gandeam la tine si totul parea mult mai usor. Apoi am zis ca toate lucrurile astea sunt trecatoare si ca nu ar trebui sa le bag in seama, sa le las sa ma afecteze.

Si tot asa am invatat sa ma descurc singura si sa gasesc solutii chiar si la acele probleme pe care le credeam irezolvabile. Tu m-ai ajutat mereu sa am incredere in mine, sa cresc acea incredere ce aparent aveam impresia ca imi lipsea.

Nu stiu cum ai reusit sa-mi cultivi toate aceste sentimente minunate, dar iti multumesc pentru tot inclusiv pentru certurile alea constructive. Tu imi vrei mereu binele si vezi in mine tot ceea ce eu nu sunt in stare sa observ – pentru toate astea iti sunt recunoscatoare.