dec. 25

Craciunul asta e putin cam trist

Craciunul asta e putin cam trist

Poate ca nu ar trebui sa vorbesc despre asta pentru ca nu vreau sa te intristez si pe tine si mai rau de atat. Craciunul asta e putin mai trist fara tine aici, dar sa stii ca in sufletul si mintea mea tu mereu vei fi prezent. Poate ca acum nu intelegi prea multe lucruri, dar sunt sigura ca atunci cand vei ajungea acasa ai sa intelegi si ai sa descoperi tot. Nu vreau eu sa iti planific nimic de aceea am si spus ca am sa te astept si nu am protestat ca nu vei fi acasa de acest Craciun.

Dar stii cateodata lucrurile sunt tocmai contra noastra pentru a ne demonstra ce vrem noi cu adevarat. Eu una m-am decis inca din ziua cand ne-am acordat inca o sansa ca vreau sa raman cu tine si doar atat. De fapt nu ma intereseaza nimeni altcineva. Si poate ca da mi-a prins bine perioada in care nu ne-am vorbit pentru ca asa am descoperit ca ceea ce imi lipsea de fapt erai chiar tu.

Apoi au urmat clipe minunate, ca acum sa se intample asta – eu aici, acasa si tu acolo, departe. Cateodata imi si vine sa plang, dar ti-am promis ca n-am s-o fac si ca voi fi femeia puternica despre care mi-ai tot vorbit. Si chiar daca fizic sunt singura stiu ca te voi gasi mereu in gand, de aceea nu imi fac griji de lipsa ta, ci de faptul ca tu esti acolo singur.

Desi stiu ca mai avem ceva de asteptat pana ne vom vedea parca nu mai am rabdare. Eu stiu ca tu vei ajunge  aici, dar as fi fost si mai fericita daca de acest Craciun erai acasa. Si, da, Craciunul asta este putin mai trist pentru ca nu il putem petrece impreuna, in rest gandurile noastre sunt mereu acolo, iar tu stii asta mai bine decat mine.