dec. 27

Cum poti avea parte de o silueta perfecta?

Cum poti avea parte de o silueta perfecta?

Mi-ai spus de atatea ori ca nu trebuie sa-mi fac griji pentru greutatea mea sau pentru cele cateva kilograme in plus. Dar eu nu am cum sa stau linistita mai ales ca nu suport sa fiu o persoana grasa. Asa ca am inceput sa iau masuri in aceasta privinta si stii pentru prima data m-am gandit sa iau in calcul si acele suplimente de slabit. Chiar daca stiu ca daca vei afla acest lucru este posibil sa te superi vreau sa-ti spun ca-mi asum si acest risc.

Nu as vrea ca din silueta pe care o am acum sa ma transform intr-o balenuta mergatoare. Nu ma suport grasa si cred ca stii foarte bine lucrul asta, mai ales dupa ce ai asistat la atatea crize si scene pe care le-am facut din aceasta cauza. Nici nu mai stiu ce sa cred despre al meu organism. Ceea ce imi doresc este sa ma mentin slaba. Hai bine, nu schiloada asa cum spui tu, dar nici grasa cum imi imaginez eu.

Undeva pe la jumatate ar fi aproape perfect. Si nu cred ca lucrull asta este rau. Dar totusi am sa tin cont sa nu exagerez cu acele pastilute sau mai stiu eu ce ceaiuri de slabit imi vor trece prin mana. Ti-am promis ca voi avea grija de mine si nu vreau sa-mi incalc aceasta promisiune. Oricum sincera sa fiu nu mai vreau sa mai ajung pe la spital, indiferent de motiv.

Vreau sa-mi protejez sanatatea si sa am grija de mine asa cum nu am fost in stare sa o fac pana aum. M-am informat destul de bine cu privire la aceste suplimente de slabit si sa stii ca nu au cum sa-mi faca rau, dar si daca se intampla ceva sa stii ca trec iar pe dieta. De fapt dieta este importanta indiferent de momentul in care vrei sa te apuci de ea. Iar daca ma informam mai mult din timp poate ca nu as mai fi fost nevoita sa renunt acum la anumite feluri de mancare ce imi plac.

Dar ce sa-i faci cand in tinerete nu te gandesti ca toata acea risipa mai tarziu la maturitate iti poate dauna. Dar asa este cand esti tanar incerci sa faci doar ce iti place si niciodata nu iti trasezi niste limite, mai ales in privinta felurilor de mancare. Si daca nu vom fi atenti cu asta, nepasarea noastra fata de consumul de mancare ne poate transforma in niste persoane obeze, iar cu asta nu este de glumit.

De cele mai multe ori obezitatea apare cand nu te astepti, in special la acele persoane ce neglijeaza o alimentatie sanatoasa si abia daca reusesc sa manance tot felul de produse fast food. Darbine ca am reusit sa trec si peste aceasta etapa si mi-am facut singura un calendar pe care sa-l urmez. Sunt curioasa voi la ce apelati pentru a scadea in greutate si pentru a avea o viata sanatoasa.